Loading...

Met doelgerichte stappen en scherpe focus in korte tijd je doel bereiken

canstockphoto7924996 - hart met richtingpijl verkleindJe wilt het liefst de meest rechtstreekse route naar je partner nemen. Geen maandenlange zoektocht moeten ondernemen, geen honderden contactverzoeken hoeven doen of tientallen vruchteloze dates hebben. Gewoon, de kortste route naar de partner die bij je past. Daarom heb ik de Succes-Strategie ontwikkeld.

Toen ik in 1998 de eerste datingsite van Nederland startte, ontdekte ik al snel dat veel singles niet 1-2-3 succes hadden. Ondanks dat er voldoende singles waren, bleek het moeilijk De Ware te vinden. Als ik echter samen met een single achter de computer plaatsnam, verliep het daten binnen korte tijd succesvol en leidde het tot een relatie. Mijn specifieke aanpak heb ik verder uitgewerkt en verfijnd. Daardoor is die nu te benutten door elke single die vastbesloten is zijn of haar partner te vinden.

Uit welke stappen bestaat de Succes-Strategie?

stap 1

De allerbelangrijkste stap doen we als eerste: vaststellen waarom het tot nu toe nog niet gelukt is. Het is van groot belang dat je dat weet, zodat je het daten vanaf nu anders kunt gaan aanpakken; de succesvolle weg kunt gaan bewandelen. Als je heel eerlijk bent, heb je zelf meestal wel een idee waardoor het komt, maar de meeste singles ontdekken in het eerste gesprek met mij waar ‘m echt de kneep zit. Dat is soms confronterend, maar altijd verhelderend en hoopgevend. Want je hebt nu de mogelijkheid om het anders te gaan doen. We bepalen samen waar de speerpunten moeten komen te liggen voor de komende periode en met welke accenten je je doel zult kunnen bereiken. Zou je deze stap overslaan, dan gaat je zoektocht veel langer duren en verspil je heel veel tijd en energie. Om maar niet te spreken over de teleurstellingen die je dan onnodig oploopt…

2 Nu we de basis hebben gelegd, gaan we ervoor zorgen dat jij in beeld komt bij singles die bij je passen. Langs welke weg je je partner ook gaat vinden (of het nu via een datingsite, advertentie of persoonlijke bemiddeling is), je gaat een beschrijving van jezelf maken. Je wordt daardoor namelijk gefocust op wat jij allemaal te bieden hebt aan een partner. En zult jezelf daardoor ook op een andere manier presenteren. Als dat gewenst of noodzakelijk is, gaan we in deze fase ook met je presentatie aan de slag. Want hoe je eruit ziet, afstapt op je date en vervolgens het gesprek voert, vormt een wezenlijk onderdeel van je succes.

stap 3

Nadat je in kaart hebt gebracht wie je bent, wat jij te bieden hebt en op welke wijze je aan de slag wilt, gaan we de partner schetsen die bij jou past. De unieke wijze waarop ik dat met je doe, zorgt ervoor dat je echt weet naar wie je op zoek bent. Menige single komt in deze stap al tot de ontdekking dat zijn of haar partner echt binnen handbereik is. Gewoon, doordat ze diegene nu echt voor zich zien. Als je deze stap gedegen zet, kun je daarmee je zoektocht aanmerkelijk bekorten.

Dan komt het nu aan op het vinden van geschikte kandidaten. Je maakt gebruik van de door mij ontwikkelde, effectieve wijze van zoeken, waardoor je al snel kandidaten op het spoor bent. Met de efficiënte selectiemethode die je krijgt aangereikt, kun je snel het kaf van het koren scheiden. Daardoor hoef je je alleen nog maar te richten op kandidaten waarbij je goede kans hebt om je doel te bereiken: een relatie aan te gaan. De meeste singles staan versteld van de verrassende resultaten die zij in deze stap van de Succes-Strategie ervaren.

stap 5

Het benaderen van de geschikte kandidaten vormt de volgende stap. Niet zomaar even een losse flodder op je meest favoriete kandidaat afvuren, maar een gerichte actie om te komen tot een persoonlijke kennismaking. De zorgvuldigheid en doelgerichte aanpak die je je in deze stap eigen maakt, geven je vleugels. Je zult merken dat je de vaardigheden die je in deze fase leert, op vele andere vlakken in je leven ook prima kunt benutten. Ze zijn de opmaat naar de logisch daarop volgende stap:

Je eerste date! Ook in deze stap van de Succes-Strategie ga je heel duidelijk voelen dat je met de Succes-Strategie een ander pad bent ingeslagen. Ging je vroeger gewoon op pad naar je afspraak, nu bereiden we je eerste date samen gedegen voor. Daardoor leidt die soepel tot een tweede afspraak en kun je steeds beter beoordelen of je date degene is die jij wilt vinden. Als je dat wilt, kun je na afloop de date met mij evalueren. Meestal leidt dat tot verrassende en waardevolle inzichten.

stap 7

Nu jullie elkaar hebben gevonden, ga je je beginnende relatie verder uitbouwen. De valkuilen uit het verleden herken je en kun je omzeilen. Als het nodig is of je daar behoefte aan hebt, kun je met me sparren over de dingen die je onderweg tegenkomt. Met deze stap zetten de meeste singles de koers uit voor de toekomst, zodat ze in plezierig rustig relatie-vaarwater aan hun relatie kunnen werken.

Welke route kies jij en wanneer ga je op weg?

De Succes-Strategie is de meest efficiënte en doelgerichte wijze om je partner snel en gemakkelijk te vinden. Dat deze strategie ook echt tot stellen leidt, blijkt uit het slagingspercentage. 85% van de singles die door mij intensief persoonlijk begeleid worden met deze strategie, vindt binnen 3 maanden hun partner. In mijn stap-voor-stap handleiding, de  Exclusieve Dating Workshop en mijn datingcoachingsprogramma licht ik elke stap van de Succes-Strategie toe, zodat je ontdekt hoe je deze succes-aanpak kunt benutten. Je kunt zelf kiezen op welke wijze en met welke intensiteit en begeleiding je ermee aan de slag wilt gaan.

Ben je de single die kiest voor de meest korte route naar de liefde van je leven en wil je met mijn persoonlijke begeleiding de Succes-Strategie gaan toepassen via één van de datingcoachingsprogramma’s? Meld je dan hier aan voor een gratis Strategie-gesprek ter waarde van EUR 147,–, zodat je het bij jou passende programma kunt kiezen. Na het retourneren van de vragenlijst spreken we elkaar binnenkort.