Loading...

Plaats foto’s bij je profiel en je krijgt meer reacties!

  • Mis je leuke foto’s om bij je profiel te plaatsen?

  • Wil je meer spontane reacties op je profiel?

  • Wil je met mooie, naturel foto’s de aandacht trekken?

Herken je dit?

  • Vrees jij ook die lastige vraag op een datingsite of je foto’s wilt toevoegen aan je profiel? Je weet dat je meer reacties krijgt als je foto’s bij je profiel plaatst, maar dan wil je er natuurlijk wel op je voordeligst uitzien op de foto’s die je plaatst. En laat je die nu net niet hebben! Zucht……..
  • Heb je ook geen idee waar je nu zo snel een paar leuke foto’s van jezelf vandaan haalt? Je hebt leuke vakantiefoto’s, maar je wilt niet in bikini of zwembroek op de datingsite. Of je hebt leuke foto’s van dat ene feestje, maar daar staat telkens iemand samen met jou op de foto…. Je weet dat zo’n ‘afgeknipt’ exemplaar niet lekker scoort op een site. Maar waar haal je die foto’s dan zo snel vandaan?
  • Vind je dat je op geen enkele foto echt goed uitkomt? Op elke foto zit óf je haar sof, óf je lacht niet leuk óf je knippert net met je ogen. Hele stapels heb je al doorgebladerd, maar er komt geen enkele foto echt door de keuring. En toch wil je leuke foto’s om meer reacties te krijgen op je profiel……..

Hoe heerlijk zou het zijn om met gemak de foto’s uit te zoeken die je bij je profiel wilt zetten. Een keus te kunnen maken uit meerdere mooie close-up foto’s en enkele van je postuur, gewoon leuke foto’s waarop je volledig tot je recht komt!

Die keus heb je als je leuke, ontspannen profielfoto’s laat maken tijdens de eerstvolgende

Individuele Fotoshoot
op zaterdag 13 juli in Heemskerk

Prachtige foto’s van jezelf waarmee je zeker de aandacht trekt!

Ook leuk om de foto’s te benutten voor je Facebook-, LinkedIn-, Twitter- of Pinterest-profiel!

Mocht je net te laat zijn met reserveren, dan kun je jezelf onderaan deze pagina op de interesselijst plaatsen.

Je ontvangt dan als eerste bericht als er een nieuwe datum gepland is.

Waar en wanneer?

locatie-waarDe fotoshoot vindt plaats in Heemskerk, Utrecht, Arnhem of Amsterdam (afhankelijk van datum, zie boven) op een buitenlocatie. Je krijgt leuke foto’s van jezelf in dit seizoen. Je kunt je kledingkeuze zelf bepalen. Het kan leuk zijn in een jas en leuke sjaal gefotografeerd te worden, maar in je gewone kleding is ook mogelijk. Allebei kan ook ;-) En je kunt met enige creativiteit ook in meerdere outfits gefotografeerd worden.

Afhankelijk van het weer wordt de definitieve locatie nader bepaald. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar een binnenlocatie, voorzover beschikbaar. Mocht die er niet zijn, dan wordt de fotoshoot geannuleerd. (In Arnhem is er geen binnenlocatie beschikbaar; bij slecht weer wordt de fotoshoot geannuleerd. Bij slecht weer in Utrecht, wordt de fotoshoot verplaatst naar Amsterdam.)

Over de exacte locatie word je de dag tevoren geïnformeerd per mail. Het tijdstip waarop jij die dag verwacht wordt, ontvang je al eerder per mail, zodat je er al wel rekening mee kunt houden in je planning.

Je wordt op dat tijdstip door de fotograaf ontvangen op de afgesproken locatie. In de 3 kwartier die daarop volgen sta jij centraal. Gerard doet individuele en persoonlijke fotoshoots; jij bent daar dus als enige en krijgt alle aandacht. Hij zal je op je gemak stellen en er alles aan doen om je te fotograferen zoals je bent; natuurlijk en ontspannen in een leuke setting.

Ja, ik wil de fotoshoot op zaterdag 13 juli in Heemskerk reserveren

Door wie en hoe?

Je foto’s worden gemaakt door de professionele fotograaf Gerard Visser. Hij heeft een goed oog om je mooiste kanten uit te lichten, zodat je goed tot je recht komt op de foto’s. Naturel en relaxed is het kenmerk van zijn fotografie.

Gerard kom je altijd tegen met zijn camera. Het fotograferen van mensen is één van zijn favoriete onderwerpen. Hij geniet van het fotograferen van ontroerende momenten in een mensenleven, van typisch culturele gebruiken of zomaar iemand die vol passie met iets bezig is of zich verwondert. Hij coacht met zijn camera en kan je op verrassende wijze andere aspecten van jezelf leren ontdekken.

Je wordt gefotografeerd zoals je bent in een natuurlijke setting. Je hoeft ’s morgens dus niet naar de kapper, de styliste of de schoonheidsspecialiste. Kom gewoon zoals je bent, zoals je partner je straks ook gaat ontmoeten.

Ja, ik wil de fotoshoot op zaterdag 13 juli in Heemskerk reserveren

Wat kost de persoonlijke, individuele fotoshoot?

Met deze fotoshoot sla je meerdere vliegen in één klap:

  • je beschikt over goede foto’s van jezelf waarmee je je profiel echt aantrekkelijk kunt maken
  • je kunt een complete indruk van jezelf geven met je profiel, omdat je foto’s je tekst onderstrepen
  • je versterkt je zelfvertrouwen door de prachtige foto’s van jezelf, zodat je jezelf met meer overtuiging gaat presenteren op de datingsite.

Voor zoveel persoonlijke aandacht en 10 leuke, digitale foto’s van jezelf (zowel close-up als van je postuur) die je vrij kunt gebruiken, investeer je slechts EUR 119,– inclusief BTW. Je ontvangt de foto’s circa twee tot vier weken erna in je mailbox. Het verdient aanbeveling om snel te reserveren om zeker te zijn dat er plaats voor je is. Door de exclusieve aandacht is het aantal plaatsen beperkt.

Ja, ik wil de fotoshoot op zaterdag 13 juli in Heemskerk reserveren

Wil je echt zeker zijn dat je profiel onweerstaanbaar is?

Je profieltekst en je foto’s vormen samen je profiel op de datingsite. En ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden! Met leuke foto’s alleen ben je er niet. Ook je tekst moet overtuigen en zorgen dat je díe single aantrekt, die echt bij je past.

magneet-met-hartjes2Je kunt daarom de fotoshoot combineren met de Profielcheck door datingcoach en oprichter van de eerste datingsite van Nederland, Denise Janmaat. Als je haar analyse van je profiel verneemt, weet je precies hoe je kunt zorgen dat jouw profiel onweerstaanbaar is. Haar tips en suggesties ontvang je in de vorm van een MP3-file. Daarop vertelt zij je persoonlijk hoe je je profiel kunt aanpassen om ervoor te zorgen dat je jezelf goed in de spotlights zet. De suggesties helpen je om de zinnen en alinea’s zo te optimaliseren dat je profiel aan aantrekkingskracht wint. Ook geeft ze je aan in welke volgorde je de foto’s het beste kunt plaatsen, zodat ze zorgen voor de beste resultaten. Tot slot geeft ze je een tip hoe je in jouw profiel ervoor zorgt dat de lezer ook echt reageert. Persoonlijk: aan de hand van jouw eigen profiel zoals het nu op de datingsite staat, krijg je waardevolle tips en suggesties!

Haar persoonlijke en professionele analyse van je profiel vraagt normaal gesproken een investering van EUR 49,– inclusief BTW. Indien je ervoor kiest zowel de Fotoshoot als de Profielcheck te bestellen, krijg je tijdelijk een aantrekkelijke korting. In plaats van EUR 168,– investeer je slechts EUR 159,– inclusief BTW om jezelf optimaal te profileren! Meteen doen dus, zodat je sneller en makkelijker je partner vindt!

Ja, ik wil een fotoshoot op zaterdag 13 juli in Heemskerk én een profielcheck!

Ervaringen van anderen:

“Ik vond de fotoshoot top! een dikke 10! Gerard nam de tijd en was heel enthousiast. Hij gaf me het gevoel een mooie vrouw te zijn en zeer de moeite waard. Hij maakte ook persoonlijk contact, zocht leuke plekjes en stemde af op mij. Liet steeds enthousiast de foto’s zien die hij gemaakt had.“
“Je foto’s zijn erg mooi geworden, dankjewel daarvoor!
Ik ga mensen echt adviseren om bij jou foto’s te laten maken!”
“Erg bedankt voor de foto’s. Ze zijn inderdaad heel goed geworden.
Ik zei het zondag al: ik voelde me echt op mijn gemak bij je. Dat is op de foto’s wel te zien”

“Gerard heeft me enorm op mijn gemak gesteld en het was een heel gezellig uurtje. Liet me regelmatig even zien wat hij had gemaakt, respecteerde wat ik belangrijk vond.

Kortom dikke 10! Zeker om aan te bevelen.

Bovendien ook nog heel leuke foto’s !

Heel blij ermee.”

Jetske
“Voorheen was ik nooit tevreden over foto’s van mezelf. Ik was van mening dat ik niet bepaald fotogeniek ben. Als ik dan toch op de foto moest probeerde ik nooit al te breed te lachen. Ik vond mezelf er namelijk altijd stom uitzien op zo’n lachende foto. Nee ik zette altijd mijn pokerface op.

Totdat ik Gerard Visser leerde kennen. Hij liet mij zien dat je met een ontspannen attitude heel eenvoudig leuk op de foto komt waarbij je gewoon die brede glimlach opzet en nog trots mag zijn op de foto ook!

Normaal ben ik altijd skeptisch over dit soort reviews. En de positieve dingen die Denise allemaal schrijft op haar site over dat Gerard Visser jou ook leuk op de foto krijgt.. dat geloofde ik allemaal niet. Ik was dan ook behoorlijk nerveus toen ik naar de afgesproken plaats kwam in Utrecht. Ik kon me simpelweg niet voorstellen dat er 1 van de 10 foto’s leuk zou worden.

Toen ik Gerard ontmoette zorgde hij vrijwel meteen voor een relaxte ontspannen sfeer. Gerard laat je op je gemak voelen en geeft je het gevoel dat je niks verkeerd kan doen en gewoon moet genieten van de shoot. Hij zette mij neer op de leuning van een brug en vertelde mij welke houding aan te nemen. Nam een paar proeffoto’s om het licht te stellen. Liet een paar voorbeelden aan me zien en ik was verbaasd over hoe ik eruit zag op die foto’s! Gerard heeft een goede timing en maakt op het juiste moment een grappige opmerking waardoor ik beter mijn glimlach liet zien op de foto’s. Dit gaat heel onbewust. Ook uit hij zijn enthousiasme over de foto’s waardoor ik een steeds beter gevoel kreeg over de shoot en minder onzeker werd. Dit kun je zien op mijn foto’s. Alle foto’s stuk voor stuk bijzonder mooi geworden! Ben er erg blij mee! Bedankt!!

Inmiddels 2 shoots gedaan bij Gerard Visser en hoop binnen afzienbare termijn een shoot te kunnen doen met mijn toekomstige partner!

Gerard, bedankt voor 2 bijzonder prettige shoots en ontmoetingen!
Met vriendelijke groet,”

Gerard

Van belang om te weten:

Annuleren van je inschrijving is mogelijk tot veertien dagen na je aanmelding. Je ontvangt het door jou betaalde bedrag terug onder aftrek van EUR 25,– administratiekosten. Na de veertien dagen na aanmelding is je inschrijving definitief en is annulering niet meer mogelijk. Je kunt wel een andere single jouw plaats laten innemen na akkoordbevinding door denisejanmaat.nl. Bij inschrijving na 29 juni 2019 is restitutie niet mogelijk; je kunt natuurlijk wel in overleg met DeniseJanmaat.nl een andere single laten deelnemen.