Loading...

Leer hoe je aan uiterlijk en gedrag ziet of iemand bij je past en

wat je daarover in je profiel op een datingsite schrijft

om de juiste reacties te krijgen en snel De Ware te vinden

  • Vind je het lastig om de juiste kandidaten te selecteren en wil je graag weten waaraan je ze herkent?

  • Ben je te vaak teleurgesteld en ben je moedeloos geworden doordat je contactpogingen en dates telkens op niets uitlopen?

  • Krijg je weinig goede reacties op je profiel en heb je geen idee hoe je je profiel tot een magneet maakt voor die leuke kandidaten die jij graag wilt ontmoeten?

Kom dan op zaterdag 15 juni naar de ééndaagse workshop:

Hoe je je ideale partner herkent én verovert

 

In deze workshop ga je ontdekken hoe je ziet of iemand echt bij je past en hoe je hiermee de kans op een superrelatie vergroot. Je gaat begrijpen waarom je gevoelens kunt krijgen voor iemand die jou niet ziet staan, zodat je meteen weet dat je geen tevergeefse moeite hoeft te doen. Dit inzicht bespaart je tijd, teleurstelling en misschien zelfs wel verdriet.

Het wordt je duidelijk hoe je in een oogopslag ziet of iemand een geschikte partner is, zodat je niet meer kiest voor de verkeerde. ‘Nooit meer dating-ellende’, je krijgt meer plezier in daten en het ontmoeten van nieuwe mensen, omdat je van te voren weet of je een klik met iemand zult hebben.

Natuurlijk leer je ook hoe je dat allemaal duidelijk verwoordt in je profiel. Want daardoor trek je met je profiel de juiste kandidaten aan en verover je hun hart. Met leuke dates én ‘de klik’ als resultaat!

Ja, ik kom naar de workshop op zaterdag 15 juni

In 1 dag leer je alles wat je nodig hebt om de liefde van je leven te vinden

  • Je ontdekt welk type je bent en je krijgt meer inzicht in je karakter en gedrag

  • Je leert hoe je aan uiterlijk en gedrag je ideale partner herkent

  • Je wordt je bewust van wat je echt wilt in een relatie en wat je belangrijk vindt in een partner

  • Je leert hoe je ziet of iemand een goede match voor je is

  • Je leert effectief daten en vergroot daarmee je kans op een gelukkige relatie

  • Je ontdekt hoe je woorden geeft aan wie en wat je zoekt

  • Je merkt dat je met je profiel de juiste kandidaten aantrekt en succesvolle dates hebt

….. en voor je het weet meld je ons dat je de liefde van je leven hebt gevonden!

Ja, ik kom naar de workshop op zaterdag 15 juni

Wie zijn wij?

Monica en Denise leren je in deze 1-daagse workshop alles over het herkennen en veroveren van de juiste partner, zodat je alle valkuilen en missers kunt voorkomen.

Waar en wanneer

locatie-waar

De Workshop ‘Hoe je je ideale partner herkent én verovert‘ wordt gegeven in Heemskerk. De locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer, ligt direct aan de A9 en parkeren is gratis. Op zaterdag 15 juni ben je vanaf 09.30 uur welkom, om 10.00 uur starten we.

Het programma belooft uitdagend te zijn. Met een goed verzorgde lunch, koffie/thee en lekkere tussendoortjes helpen we je de dag door ;-)

Rond 17.00 uur ga je met veel inspiratie en nieuwe energie naar huis en wil je graag meteen aan de slag om de liefde van je leven nu wél te vinden.

Je deelname

Je krijgt in deze workshop veel waardevolle informatie en tips, die je direct kunt toepassen. Het tarief voor deelname bedraagt slechts EUR 147,– inclusief BTW, heerlijk lunchbuffet en onbeperkt koffie/thee, water en lekkere versnaperingen. Schrijf je nu meteen in om je ideale partner sneller en makkelijker te herkennen én veroveren!

BONUSSEN:

Je ontvangt bovendien na afloop het boek van Monica ‘Jij past echt bij mij‘ én het boek van Denise over de Succes-Strategie in daten met een gezamenlijke waarde  van EUR 36,95 helemaal gratis!!

Ja, ik kom naar de workshop op zaterdag 15 juni

Ervaringen van eerdere deelnemers

Ik heb nu eindelijk inzicht in wat voor type ik zelf ben en wie daar bij matched. Superleuke workshop.

Naziha el Kayati

Hartstikke leuke workshop! Interessante benaderingswijze. Ik was eerst wat sceptisch, maar alle scepsis is weggenomen. Heel verhelderend.

Thies Kuijlman

Interessante workshop en supergezellige, ongedwongen sfeer! Het is heel leuk om dit ‘actief’ samen met anderen te leren.

Dennis Polman

“Ik vond de workshop ontzettend boeiend; een prettige vorm van presenteren, humor en met veel praktische tips en voorbeelden. Je weet duidelijk waar je het over hebt. Profiel aangepast wat al direct tot 4 contactverzoeken leidde!”

Carine (44, arts)

“Je hebt van die workshops waar het licht, bij wijze van spreken, aan gaat. In een dag kreeg ik er weer zin in. Na al die afwijzingen. Ik begrijp nu waarom dat deze dames ‘nee’ zeiden. Ik heb weer inspiratie en motivatie. Daarnaast was het ook nog een hele gezellige dag. Deze cursus zou ik liever aan het begin van mijn zoektocht hebben gehad. Ik heb het gevoel, na de workshop, dat dit dating-avontuur zo ten einde is. Groet en bedankt.”

Marco (53, verkoopmedewerker)

Ik heb genoten van de workshop en van de wijze waarop je deze hebt gegeven. Het was voor mij een heel inspirerende en waardevolle dag en ik ben blij dat ik deze workshop ter voorbereiding van het daten heb gedaan om meteen al beter beslagen ten ijs te komen en een aantal ‘beginners’-fouten te voorkomen. Jouw tips, adviezen en voorbeelden hebben mij laten zien en ervaren dat de verwoording van een profiel dag en nacht verschil kan maken en je er echt mee kunt sturen (in de goede richting). Jouw expertise en begeleiding in het proces rond het opstellen van een profiel vond ik echt top en heel professioneel. Ik kan iedereen die overweegt te gaan daten, of al aan het daten is maar tot nu toe zonder succes, deze workshop aanraden. Dank je wel Denise!

Désirée (35, secretaresse)

Van belang om te weten:

Veertien dagen na inschrijving is je aanmelding definitief. Annuleren van je inschrijving is mogelijk tot veertien dagen na je aanmelding. Je ontvangt het door jou betaalde bedrag terug onder aftrek van EUR 75,– administratiekosten. Na de veertien dagen na aanmelding is je inschrijving definitief en is annulering niet meer mogelijk. Je kunt wel een andere single jouw plaats laten innemen na akkoordbevinding door denisejanmaat.nl. Bij inschrijving na 1 juni is restitutie niet mogelijk; je kunt natuurlijk wel in overleg met denisejanmaat.nl een andere single laten deelnemen.