Loading...

7 dagen Profiel-Challenge
met de datingexpert Denise Janmaat

Dit ga je leren:
  • wat de meest succesvolle opbouw van je profieltekst is, zodat je de meeste kans op contactverzoeken hebt
  • hoe je je profiel zo samenstelt dat het de lezer duidelijk wordt hoe leuk, interessant etc. jij bent
  • welke woorden je het beste wel en welke je beter niet kunt gebruiken
  • wat er in je profiel moet staan om de lezer geboeid te laten doorlezen
  • hoe je zorgt dat de juiste partner op je profiel gaat reageren
  • en nog veel meer handige tips die van je profiel een magneet maken!
Ja, ik doe mee!

Hoe?

7
dagen

De 7 dagen Profiel-Challenge gebeurt volledig online, dus je hoeft er je stoel en huis niet voor uit. Lekker makkelijk. Na de Online Training met de 7 belangrijkste tips om je profieltekst te schrijven, ga je in de Profiel-Challenge echt aan de slag. En van mij, Denise Janmaat, krijg je elke dag tips en opdrachten om te zorgen dat je na 7 dagen een dijk van een profieltekst hebt waar je trots op bent.

Samen met de andere singles die deelnemen, sleutel je in die 7 dagen op het beschermde gedeelte van mijn site naar hartelust aan je tekst. Met elke slag wordt ‘ie nog beter en ga je voelen dat deze tekst jou echt tot je recht laat komen.

Ja, ik doe mee!

7 dagen Profiel-Challenge met de datingexpert Denise Janmaat

Meld je nu aan voor de 7 dagen Profiel-Challenge en start meteen!
Ja, ik doe mee!

Je deelname

De 7 dagen Profiel-Challenge voor het schrijven van je profieltekst is een zeer uitgebreide challenge. Je krijgt in deze zeven dagen zoveel tips, dat je dat belangrijke eerste tekstblok van je profiel over jezelf goed kunt schrijven. Deelname aan de 7 dagen Profiel-Challenge bedraagt slechts EUR 19,95. Daarmee krijg je toegang tot het besloten gedeelte van mijn site, waar je in het prima gezelschap bent van de singles die net als jij aan hun profieltekst willen werken. De feedback die je in het besloten gedeelte van mijn site krijgt van je mede-deelnemers en de vele tips die je van mij krijgt, verwerk je meteen, zodat je aan het eind van die week echt de tekst hebt die je vol vertrouwen op de datingsite kunt plaatsen. Zo heb je die stok achter de deur om nu echt werk te maken van het daten en alle tools om succesvol te zijn!

Ja, ik doe mee!

7 dagen Profiel-Challenge met de datingexpert Denise Janmaat

Meld je nu aan voor de 7 dagen Profiel-Challenge en start meteen!
Ja, ik doe mee!

Ervaringen van anderen:

Beste Denise,

dank voor al je adviezen; ik heb er baat bij gehad. Ik heb namelijk meteen mijn profiel veranderd en tot mijn verbazing zag ik dat mijn profiel meerdere keren werd bekeken en tot resultaat dat ik een date gepland heb staan.

Dus alleen maar positief, ik ben er echt heel blij mee en ik laat weten hoe het verder verloopt.
Groetjes

Jeannet
Fijn om echt bij de hand te worden genomen met zoveel tips. Het herschrijven van mijn tekst was hard nodig en ik ben blij dat ik meegedaan heb. Het heeft me meer zelfvertrouwen gegeven. En het leukste is dat ik nu reacties krijg ;-) Dankjewel!
Jeroen