Loading...

Plezierige schrijfstijl, waardevolle informatie en tips

MDenise Janmaat - 716aet de stap-voor-stap handleiding voor het daten, schreef Denise Janmaat een praktisch en duidelijk boek voor elke single die sneller en makkelijker zijn/haar partner wil vinden.

Aan de hand van vele voorbeelden en tips, leidt datingexpert Denise Janmaat je stap voor stap door alle fases van het daten. Ze onthult je haar Succes-Strategie voor het internetdaten, die zij in de loop der jaren ontwikkelde. Als oprichter van de eerste datingsite in Nederland (in 1998) kent zij het klappen van de zweep en vertelt ze in dit boek de fijne kneepjes om het daten ook voor jou tot een succes te maken.

Wat komt in het boek aan bod?

Zo wordt veel aandacht besteed aan het opstellen van je profiel (‘wat schrijf ik wel en wat juist niet?’, ‘hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn profiel graag gelezen wordt’, ‘welke foto’s kan ik er beter wel en juist beter niet bij zetten’), het contactleggen (‘hoe leg ik het eerste contact’, ‘hoe schrijf ik nu een contactverzoek waarop positief gereageerd wordt’, etc.) en natuurlijk worden ook tips gegeven voor die spannende eerste ontmoeting (‘waar spreek je af’, ‘wat trek je juist niet aan en wat wel’, ‘hoe pak je de ontmoeting aan’, ‘waar heb je het wel en juist (nog) niet over’, etc.).

Zij beschrijft in dit boek weliswaar specifiek hoe je als weduwe of weduwnaar een nieuwe partner kunt vinden, doch de vele voorbeelden en tips zijn voor alle singles uitstekend toepasbaar.

Het is een fraai vormgegeven boek, telt 144 pagina’s en bevat 60 illustraties. Door de heldere schrijftrant en de open sfeer is het een toegankelijk boek geworden dat een handig leidraad is voor naast je computer om je door alle stappen van het daten te leiden.

Snel van start met de Stap-voor-Stap handleiding

Je kunt deze Stap-voor-Stap handleiding hieronder direct bestellen, zodat het snel bij je in de bus ligt en je meteen kunt beginnen.

SPECIALE AANBIEDING

Het boek kost normaal gesproken EUR 16,95 plus verzendkosten (totaal EUR 19,25). Je kunt het boek nu al voor EUR 12.50 ontvangen en wij nemen de verzendkosten (binnen Nederland) voor onze rekening. Totaalbedrag is dus nu slechts EUR 12,50 inclusief verzendkosten! Je krijgt er gratis het abonnement op de nieuwsbrief van Denise bij, waarmee je regelmatig aanvullende date-tips en nieuwtjes in je mailbox ontvangt.

Voor verzending naar België zijn de verzendkosten hoger. Het tarief voor het boek inclusief verzendkosten bedraagt daardoor EUR 22,50 (kies de juiste link!).

Ja, stuur mij het boek (in Nederland)
Ja, stuur mij het boek (in België)

Ze schrijft veel vaker…..

Verder schrijft Denise regelmatig columns en artikelen voor online media, bladen en tijdschriften. Naar haar nieuwste blogartikel en nieuwsbrieven wordt uitgekeken vanwege de praktische wijze waarop ze de onderwerpen belicht.

Het aantal interviews dat Denise inmiddels heeft gegeven is talrijk. Zowel voor bladen als op radio en televisie. Klik op deze link om Denise in de media te zien.