“Het meest bijzondere aan de hele Succes-Strategie van Denise vind ik de manier waarop het programma in elkaar steekt. Ik heb ervaren hoe belangrijk de tekst van je profiel is, omdat je namelijk uiteindelijk precies krijgt wat je opschrijft en wat je gedachten daarbij zijn. Zelf heb ik duidelijk ervaren hoe ik langzaam maar zeker steeds meer in de ‘relatiestand’ kwam te staan.
In eerste instantie, met de eerste versies van mijn profieltekst, was een relatie nog een beetje de ‘ver van mijn bed show’, naar mate de tekst meer vorm begon te krijgen, begon ik er zelf ook steeds meer in te geloven. Ondertussen kwamen er succesverhalen voorbij van andere deelnemers aan het programma, wat enorm inspirerend werkte. Uiteindelijk was mijn profieltekst dan klaar en was ik er blij mee hoe ik mezelf, de man en de relatie die ik wilde, omschreven had. Samen met de mooie foto’s die gemaakt waren, vond ik dat ik mezelf leuk in de picture gezet had. Dit gaf me veel zelfvertrouwen.
Nog voor het programma afgelopen was heb ik iemand leren kennen waarmee het zo goed klikt, dat we na een maand al wisten samen verder te willen.”
Diana (49)