Loading...

Veel persoonlijke aandacht; maximaal vier deelnemers

Stel je eens voor dat je in één dag alle datingvragen beantwoord krijgt, waarmee je al tijden loopt te worstelen.

Je weet ineens waarom het tot nu toe niet lukte die partner te vinden.

Je ontdekt wie je nou eigenlijk het liefst naast je hebt. Wie er echt goed bij je past. En hoe je die vindt.

En dat in 1 dag!

Vraag je je al langer af hoe je je partner gaat vinden? Ben je al een poosje aan het daten en lukt het maar niet De Ware te vinden? Dan zou het zomaar kunnen dat je je herkent in het volgende:

 • ben je allergisch geworden voor de vraag waarom zo’n leuke single als jij geen partner heeft?

 • heb je al weken of maanden gebladerd op datingsites of Tinder en vind je daar niemand waar je echt warm voor loopt?

 • heb je af en toe weleens een date maar blijft het daar telkens bij?

 • verstuur je regelmatig contactverzoeken en ben je teleurgesteld dat je daarop niets hoort of zomaar wordt afgewezen?

 • zou je wel willen gaan daten maar vind je het doodeng of heel erg spannend om zomaar te beginnen?

 • vraag je je af of je na je scheiding of het overlijden van je partner alweer zover bent om een nieuwe partner te gaan zoeken?

 • heb je het gevoel dat je kampioen bent in het uitzoeken van de verkeerde partner en ben je daar nu wel klaar mee?

 • overweeg je om maar single te blijven omdat het je toch niet gaat lukken om die leuke, goed passende partner te vinden?

Je bent blij met de  goede vriend(inn)en die je af en toe een hart onder de riem steken. Zij laten je voelen hoezeer ze jou en je vriendschap waarderen. En dat je er voor hen echt toe doet. Een heerlijke opsteker. Met hun vertrouwen voel je weer een sprankje hoop om opnieuw aan de slag te gaan. Je wilt alleen weten hóe.

Als je dan je tablet pakt en ziet dat je contactverzoek aan die leuke single is afgewezen, zakt de moed je in de schoenen. Je hebt de neiging alles weer in de hoek te gooien.

Op de uitnodiging voor dat leuke bedrijfsuitje staat dit keer dat iedereen met partner welkom is. Au, het komt even heel erg binnen dat jij daar  weer alleen heen moet.

Je hebt al heel vaak zitten schaven aan je profieltekst. Toch heb je het gevoel dat daar nog steeds niet staat hoe leuk en boeiend je bent. Hoe kom je in hemelsnaam aan een tekst die echt vertelt hoe leuk je bent?

Na weer een paar uur bladen op de datingsite ben je ervan overtuigd dat de partner die jij graag wilt er echt niet op staat. Je bent inmiddels radeloos omdat je geen idee hebt waar je die dan wel tegenkomt.

Zucht.

Net als vele anderen in jouw situatie dachten, lijkt het nu misschien of het allemaal nooit meer goed komt. Dat je die partner nooit gaat vinden en in je uppie verder moet door het leven.

Toch hoeft dat niet zo te zijn. Wil je meer weten? Lees even verder.

Er is namelijk een snelle oplossing binnen handbereik.
En zelfs binnen 1 dag: zaterdag 5 januari 2019 ( VOL ! )

Stel je eens voor:

 • dat je een profieltekst schrijft die jou ten voeten uit beschrijft, waardoor je echt het gevoel hebt dat jij daarmee vertelt wat jouw partner over je moet weten om als een blok voor je te vallen;

 • dat je heel goed weet wie je precies naast je wilt. Het is zo duidelijk dat als je weer gaat bladeren op de datingsite je ineens diverse leuke kandidaten ziet. Je bent verbijsterd;

 • dat je ontdekt waarom het je tot nu niet gelukt is om die partner te vinden. En dat het zo iets simpels blijkt te zijn, dat je het met gemak uit de weg ruimt;

 • dat je erachter komt dat een onweerstaanbaar contactverzoek gewoon heel makkelijk te schrijven is als je hebt geleerd uit welk stramien het is opgebouwd;

 • dat je leert hoe je een date zo aanpakt dat er als vanzelf een tweede en derde date op volgt. Je moet jezelf in je arm knijpen om het te geloven na al die afknappers.

De opluchting als je die dingen allemaal helder krijgt. Het gevoel van kansen en mogelijkheden dat je ervaart als blijkt dat je daten dus gewoon kunt leren. Ineens toch weer het gevoel krijgen dat er ook voor jou een leuke partner binnen handbereik is. Dat je toch niet je leven lang single hoeft te blijven maar met jouw lief een gezamenlijke toekomst in gaat. In welke vorm dan ook. Op elkaar kunnen bouwen. Samen herinneringen maken. Je eigen leven hebben. En ook samen de dingen doen waar je van geniet, blij van wordt en het wilt delen.

Het kan echt!

Dat dat echt kan, weet ik uit eigen ervaring. Op mijn leeftijd -ik ben 57-, heeft het leven mij natuurlijk ook gepokt en gemazeld. Op verschillende vlakken. Zoals toen ik op mijn 33e een ongeval kreeg waardoor ik levenslang van een rolstoel afhankelijk werd. Toen stond mijn leven en mijn toekomst echt op zijn kop. Dat werd nog erger toen ik een jaar later mijn vriend door een auto-ongeluk verloor. Naast het verdriet en gemis, viel het me moeilijk om mijn leven weer vorm te geven terwijl mijn vriendinnen trouwden, kinderen kregen en het daar druk mee hadden, niet meer met me mee uitgingen zoals vroeger omdat ze ’s avonds moe op de bank ploften.

Inmiddels ben ik alweer ruim 20 jaar samen met mijn man en hebben we het heel fijn met elkaar. Net als in elke relatie kennen we onze uitdagingen om elkaar te blijven vinden en is dat pad bij ons ook niet over rozen gegaan; de doornen waren af en toe scherp. We groeiden erdoor en vonden elkaar telkens weer op een wijze die ons intenser verbindt.

Ik heb aan den lijve ervaren en voel nog dagelijks het positieve effect van alles wat ik in mijn leven aan studies heb gedaan op psychologisch, relatie- en communicatiegebied. Ze hebben mij gevormd en ik heb er veel van geleerd. En ik heb er al talloze singles door kunnen ondersteunen. Toen ik in 1998 de eerste datingsite van Nederland startte, ontdekte ik namelijk al snel dat de singles het best lastig vinden om zichzelf te profileren. Om te laten zien hoe leuk, boeiend en grappig ze zijn bijvoorbeeld. Maar ook hoe veel moeite ze hebben om te doorgronden wie ze nu eigenlijk zoeken. En om diegene dan te herkennen in de grote bestanden van datingsites. Om maar niet te praten over de worstelingen om leuke contactverzoeken te doen. En om te gaan met afwijzingen. Toen ik samen met ze achter de computer kroop, lukte het ze ineens wel. Dat was het moment dat ik besloot dat ik ze er graag in ging coachen. Zodat zij net zo gelukkig kunnen worden in een relatie als ik. Daar geef ik je straks voorbeelden van.

Waar ik het meest blij mee ben, is dat ik alles wat ik geleerd en ervaren heb kan inzetten om anderen de liefde van hun leven te laten vinden. Dat ik dat werk onwijs leuk vind om te doen, maakt elke dag tot een feestje. En de slagroom op de taart is voor mij dat al zoveel singles nu alleen maar naast zich hoeven te kijken om te zien dat mijn werk ook tot succes lijkt. Dat geeft echt enorme voldoening.

Ja, ik neem deel aan de exclusieve datingworkshop op zaterdag 5 januari 2019

“Je hebt van die workshops waar het licht, bij wijze van spreken, aan gaat. In een dag kreeg ik er weer zin in. Na al die afwijzingen. Ik begrijp nu waarom dat deze dames ‘nee’ zeiden. Ik heb weer inspiratie en motivatie. Daarnaast was het ook nog een hele gezellige dag. Deze cursus zou ik liever aan het begin van mijn zoektocht hebben gehad. Ik heb het gevoel, na de workshop, dat dit dating-avontuur zo ten einde is. Groet en bedankt.”

Marco, 53 jaar. (verkoop medewerker)

“Ik vond de workshop ontzettend boeiend; een prettige vorm van presenteren, humor en met veel praktische tips en voorbeelden. Je weet duidelijk waar je het over hebt. Profiel aangepast wat al direct tot 4 contactverzoeken leidde!”

Carine, 44 jaar. (arts)

“Hallo Denise,

Ik heb genoten van de workshop en van de wijze waarop je deze hebt gegeven. Het was voor mij een heel inspirerende en waardevolle dag en ik ben blij dat ik deze workshop ter voorbereiding van het daten heb gedaan om meteen al beter beslagen ten ijs te komen en een aantal ‘beginners’-fouten te voorkomen. Jouw tips, adviezen en voorbeelden hebben mij laten zien en ervaren dat de verwoording van een profiel dag en nacht verschil kan maken en je er echt mee kunt sturen (in de goede richting).

Wat ik nog een belangrijk punt vind dat je aanhaalde, is dat het zo belangrijk is dat het ‘verleden’ een plekje hebt gegeven voordat je gaat daten; en je niet nog vol zit met allerlei onverwerkte emoties. Dat dat echt iets is wat in de weg kan zitten, heb ik gisteren in onze groep bemerkt.
Jouw expertise en begeleiding in het proces rond het opstellen van een profiel vond ik echt top en heel professioneel. Ik kan iedereen die overweegt te gaan daten, of al aan het daten is maar tot nu toe zonder succes, deze workshop aanraden. Dank je wel Denise!

Hartelijke groet,”

Désirée, 35 jaar. (secretaresse)

(omwille van de privacy zijn de namen van deze cliënten gefingeerd)

Hoe krijg jij ook al je datingvragen beantwoord in 1 dag?

In de Exclusieve Datingworkshop ga je met maximaal vier deelnemers antwoorden vinden. Inzichten vergaren en tips krijgen. Ideeën opdoen. Alles vragen wat je maar wilt. Net zoals de andere 3 deelnemers dat doen. Met datingexpert Denise Janmaat als inspirerende en motiverende gastvrouw.

Dit gaan we doen:

 • We krijgen helder waarom jij tot nu toe de juiste partner nog niet tegen het lijf bent gelopen, zodat je het op een andere manier kunt gaan aanpakken;

 • Je leert hoe je veel efficiënter en effectiever kunt daten, zodat je tijd en energie overhoudt;

 • Waar je altijd worstelde om iets over jezelf te schrijven in je profiel, krijg je nu inspiratie voor de tekst waarmee je jezelf echt goed laat zien en blijkt dat makkelijker te zijn dan je dacht;

 • Je ontdekt hoe je een profiel van een single zo doorneemt dat het je duidelijk wordt of het zin heeft om contact te leggen en hoe kansrijk de match is;

 • Net zoals je blij bent dat het schrijven van een onweerstaanbaar contactverzoek aan bod komt, zodat je ontdekt hoe je je bericht zo verleidelijk maakt dat er positief op gereageerd wordt;

 • Je krijgt meer inzicht in de diverse datingsites, zodat je de site kunt kiezen waar je de meeste kans hebt dat je kandidaten tegenkomt die goed op je aansluiten;

 • Je voorbereiding op de eerste date komt aan bod, waardoor je goed beslagen ten ijs komt en er als vanzelf een tweede date op volgt.

Ja, ik kom naar de exclusieve datingworkshop op zaterdag 5 januari 2019

Een greep uit de resultaten van deze Exclusieve Datingworkshop:

 • Je voelt je zekerder over het vinden van een partner. Je weet de fijne kneepjes en dat geeft rust.

 • Je hebt helder wat je van jezelf laat zien om die juiste partner aan te trekken.

 • Je weet wat de dingen in een profiel zijn waar je op moet letten om te ontdekken of die single een goede match is en jouw moeite waard is.

 • Je hebt duidelijk wat voor jou in een relatie belangrijk is en hoe je dat ook krijgt.

 • Je hebt inzicht in de verschillende datingsites en bij welke site het type partner dat jij zoekt staat ingeschreven.

 • Je hebt gezien en geoefend hoe je profielen zodanig doorneemt dat je de juiste kandidaten eruit haalt en gaat benaderen.

 • Je hebt geleerd hoe je een onweerstaanbaar contactverzoek opbouwt, zodat de ontvanger als vanzelf positief reageert.

 • Je weet hoe belangrijk de goede voorbereiding van de eerste date is en wat daarvoor nodig is.

 • Je hebt het geheim ontdekt om die leuke single heel makkelijk voor de tweede date uit te nodigen.

 • En je hebt ontdekt wat jouw grootste obstakel is dat je tot nu toe tegenhield. Nu je dat weet, voel je het verschil en ga je met grote stappen vooruit op weg naar je partner.

 • Je hebt weer plezier in het daten gekregen en kijkt ernaar uit al het geleerde in de praktijk te brengen.

En daar komt nog bij:

 • met de vele krachtige tips en de inspirerende samenwerking met de andere deelnemers heb je nu echt het gevoel dat je weet hoe je moet daten;

 • alle kennis en ervaring die je deze dag van datingexpert Denise Janmaat hebt meegenomen, geeft je vleugels om zelf in volle vaart verder te gaan.

 • en dat gevoel zorgt ervoor dat je uitstraling verandert en je je partner zomaar zou kunnen tegenkomen als je de volgende dag boodschappen doet of in de trein de passagier die tegenover je zit vriendelijk begroet..!

De speciale bonus die je krijgt als je aan deze Exclusieve Datingworkshop deelneemt

 • je krijgt het boek van datingexpert Denise Janmaat gratis mee, waarin de Succes-strategie om snel en makkelijk je partner te vinden stap-voor-stap beschreven staat (waarde EUR 19,25).

Je investering om succesvol te zijn in het daten

Een hele dag vrijelijk alle kennis en informatie vergaren die je nodig hebt om je partner te vinden, is een geweldige ervaring. En die is je natuurlijk best wat waard. Je wilt immers af van lange avonden en weekenden nutteloos naar je computerscherm staren en telkens weer dates hebben met singles die toch weer niet De Ware blijken te zijn.

Het is je ook wat waard om een dag lang veel te leren. Vooral omdat er maximaal vier singles aan deze Exclusieve Datingworkshop kunnen deelnemen, waardoor er alle tijd en ruimte is om met jouw vragen aan bod te komen. En om veel te leren van de vragen die anderen stellen en vaak onbewust ook bij jou leven.

Je investeert in deze Exclusieve Datingworkshop EUR 245,– inclusief BTW. Daarvoor krijg je al die aandacht en vele tips en informatie van datingexpert Denise Janmaat. En natuurlijk wat lekkers bij de koffie of thee en een heerlijke lunch, zodat ook je inwendige mens wordt versterkt.

Ja, ik kom naar de exclusieve datingworkshop op zaterdag 5 januari 2019

Voor wie is deze workshop bedoeld en voor wie zeker niet

Je gaat met een goed gevoel naar huis als je veel wilt leren en ontdekken over daten en jezelf.

Je bent opgelucht dat je in de workshop ontdekt hoe je überhaupt aan het daten moet beginnen. Je hebt het gevoel gekregen dat het daten nu geen ondoorzichtig oerwoud meer is, maar dat je inzicht en overzicht hebt gekregen en nu echt klaar bent om aan de slag te gaan.

Je wordt blij van deze datingworkshop als je vastgelopen bent door talloze afwijzingen, de fut kwijt bent om weer te gaan daten, omdat het gewoon steeds niet lukt. Door de inspiratie en nieuwe wegen die je deze dag ontdekt, krijg je weer zin en plezier in het daten.

Je voelt je gesterkt doordat je ontdekt dat anderen met vergelijkbare vragen zitten en vindt het fijn om samen gewerkt te hebben aan de oplossingen. Dat geeft je weer vleugels om zelf verder te gaan.

Je kunt beter doorbladeren en iets anders gaan doen als je verwacht dat je alleen maar een lijstje tips hoeft te komen opschrijven. Je bereikt namelijk alleen succes als je echt naar jezelf wilt kijken en naar de manier waarop je tot nu toe aan het daten bent geweest. Alleen als je daartoe bereid bent, komt een van de vier exclusieve plekken jou toe.

Misschien denk je dat je geen tijd hebt

Je besteedt tijd aan dingen die je belangrijk vindt. Dat mag ik hopen tenminste. Elke dag van de week heb je 16 uur ter beschikking om te besteden, 112 uur per week. Daarvan werk je wellicht een aantal uren, doe je boodschappen, kook je voor jezelf, ga je sporten, spreek je af met vrienden, et cetera. Hoeveel uur heb je over om je partner te vinden? Deze dag van 10.30 tot 16.30/17.00 uur kan dan nooit te veel zijn om straks lekker samen al die dingen te doen die je graag wilt.

⊗  Wellicht overvalt het geldbedrag je

Je geeft geld uit aan je sport en je hobby’s, aan uitgaan met vriend(inn)en, vakantie of een weekendje weg, een hapje eten in de stad, een concert of theatervoorstelling, kleding, de kapper, een dagje sauna, cadeau’s, een lezing, workshop of opleiding en wat al niet meer. Als je echt graag een partner wilt, is een investering om dat te bereiken goed besteed. Want je weet dat daarna alles anders wordt in je leven.

⊗  Ik kan niet op zaterdag 5 januari 2019

Dat is spijtig. Gelukkig wordt deze datingworkshop nog een keer georganiseerd. De datum vindt je tegen die tijd hier op de site. Als je liever een mailbericht ontvangt over de nieuwe datum, klik dan op de knop hieronder zodat we je die mail kunnen toesturen.

⊗  Ik moet met het openbaar vervoer komen. Kan dat?

Deze Exclusieve Datingworkshop vindt plaats in ons kantoor in Heemskerk. Het ligt direct aan de afrit van de A9. Naast het pand bevinden zich voldoende gratis parkeerplaatsen. Ook per openbaar vervoer is onze locatie goed bereikbaar. De bushalte ligt op circa 13 minuten lopen of je neemt een taxi vanaf station Uitgeest (5 minuten rijden).

Ja, ik kom naar de exclusieve datingworkshop op zaterdag 5 januari 2019

Nu ik je alles heb verteld, ga ik graag met je aan de slag. Ik kijk er al naar uit om je persoonlijk te begroeten. En om al mijn kennis en jarenlange ervaring met je te delen en aan jouw specifieke vragen te werken. Graag tot 5 januari a.s., dan gaan we van start met met een leuke en waardevolle dating-dag.

Vriendelijke groet,

Denise Janmaat