Lente Dating School2019-02-15T12:01:43+00:00
Loading...

Met professionele, continue  online ondersteuning van je datingcoach,

lekker op je eigen bank de liefde van je leven vinden

Komt dit je bekend voor?

 • je neemt je telkens voor nu echt werk te maken van het vinden van een partner en toch komt het er maar niet van

 • als je de moed verzameld hebt en je wilt inschrijven bij een datingsite, blokkeer je al zodra je een leuke profieltekst over jezelf moet schrijven

 • je krijgt soms wel een relatie voor een paar maanden, maar telkens gaat het weer uit

 • je begint te denken dat je te kieskeurig bent en daarom niemand vindt

 • je vrienden hebben je (heel goed bedoeld) al een paar keer geïntroduceerd bij een single die zij kennen, maar dat is alleen maar een pijnlijke ervaring omdat de match meestal ver te zoeken is

 • hoe vaak je ook bladert door al die profielen, er is eigenlijk niemand waar je echt warm voor loopt

 • je verstuurt regelmatig contactverzoeken, maar krijg bijna nooit reactie of alleen maar afwijzingen

 • het lukt je nog wel om een date af te spreken, maar er komt nooit een vervolg

 • op een date klap je dicht en dan weet je al dat het weer niets wordt

 • je neemt inmiddels aan dat voor jou de liefde blijkbaar niet is weggelegd.

Ik kan me dat wel voorstellen

Daten kan heel demotiverend zijn als je telkens afwijzingen ontvangt. Sommige singles reageren niet eens op een contactverzoek, anderen leven zich uit om je af te wijzen met een tekst die je pijnlijk raakt, je hebt soms zelfs te dealen met horken en bitches als je het echt slecht treft.

Je hoort van vriend(inn)en dat ze niet begrijpen waarom jij de liefde van je leven nog niet hebt gevonden. Dat voelt niet echt als steun. Zo langzamerhand zou je bijna gaan geloven dat er wat aan je mankeert. Dat je telkens het verkeerde doet en tot de losers gaat behoren die met lege handen staan.

Daten is iets dat heel dichtbij komt, dat over jou gaat en dat maakt het ook zo ontzettend lastig. Jezelf telkens bij elkaar rapen als je niet begrijpt waarom die leuke single jou afwijst of na één date of een paar dates laat zitten, vraagt veel energie. Jezelf weer oppeppen is dan een hele klus.

Ik begrijp daarom wel dat de moed je in de schoenen is gezonken, dat je het daten aan de kant gegooid hebt, er niet meer in gelooft. Je overziet ook niet meer dat er nog wel kansen zijn, dat er natuurlijk ook voor jou een leuke single is.

Diep van binnen weet je dat het waar is dat er ook voor jou een leuke, lieve partner op deze aardbol rondloopt. En dat je die kunt vinden als je weet hóe je dat moet doen. Ben je er klaar voor?

Stel je voor…

 • de fijne, stabiele relatie met die leuke, betrokken partner is gewoon voor jou bereikbaar

 • je voelt je relaxed als je aan daten denkt

 • je hebt het vertrouwen dat je goed bent zoals je bent en gewaardeerd wordt

 • je schrijft met overtuiging een profieltekst die werkt als een magneet op de partner die jij je wenst

 • je vindt in het bestand van de datingsite meerdere leuke kandidaten om mee te daten

 • in je dagelijkse leven ontmoet je nu ineens wel heel leuke mensen waar De Ware ook zomaar tussen kan zitten

 • je dates verlopen ontspannen en leiden als vanzelf tot een volgende

 • je vertelt je vriend(inn)en dat ze zich alvast kunnen voorbereiden op iemand die je hen wilt voorstellen…

Door te weten hoe je het daten succesvol aanpakt, ga je de liefde van je leven ontmoeten!

Het kan echt!

Ja, het programma is nu afgerond en ik mag wel zeggen met succes, want de man die ik ontmoette, XXX, is nu mijn vriend. Het voelt heel goed, alsof we elkaar al langer kennen. Ik vond het heel leuk om door jou gecoacht te worden en ik voelde me door jou erg gesteund (dat was belangrijk voor me). Bedankt ook voor je goede adviezen!
Inge (43)
Denise, dank zij jou heb ik toch mezelf terug gevonden en ben geëvolueerd tot wie ik nu ben. Ik kijk de toekomst eindelijk met vertrouwen in de ogen. Het voelt oh zo goed aan om geliefd te zijn en te kunnen liefhebben. Mijn kinderen, vrienden en familie leven met me mee en dat geeft een veilig gevoel. Denise ik ben je heel dankbaar voor je mooie werk dat je verricht. Je hebt een fantastische job! Bij deze wens ik je nog heel veel succes met je missie! Ik ben je heel dankbaar!
Lut (59), België
Met mijn enige reactie is het resultaat gelijk 100%. Ik heb het zeer naar mijn zin met deze reactie. Wil mijn contact met mijn date verder uitdiepen. Op dit moment ben ik erg blij en gelukkig. Een heerlijk gevoel!
Ja, ik ben helemaal in de wolken. Iedere dag heeft er een paar uur bij gekregen. Heel bijzonder! Je hebt daar een grote bijdrage aan geleverd.
Jeannette (62)
XX en ik gaan samen verder; het zit goed. Zo snel resultaat had ik niet verwacht. De rest van het programma hoef ik niet meer te volgen. Ik wil je heel erg bedanken voor al je adviezen, ze waren zeker waardevol.
Marjorie (29)
Ik ben het programma bij je gestart, omdat ik na heel veel pogingen nog steeds geen partner had gevonden. Ik was behoorlijk sceptisch geworden of het me nog wel zou lukken.
Het bleek dat je het gedegen aanpakt en ik vond het prettig om regelmatig persoonlijk advies te krijgen. Dat spoorde me aan om ervoor te gaan. Vooral het samen kijken naar geschikte kandidaten vond ik heel leerzaam, omdat je me op een heel ander (succesvol) spoor hebt gezet. Ook leerde je me op andere manieren naar relaties te kijken, te kijken naar mogelijkheden in plaats van beperkingen. Dit heeft ook een positieve inslag gehad op mijn sociale leven in het algemeen en mijn persoonlijke ontwikkeling.
Nu heb ik al sinds een half jaar een fijne relatie met een vrouw, die ik via relatieplanet heb ontmoet. Ik ben heel blij dat ik iemand heb kunnen vinden waarvan ik hou. Ik ervaar dit als een verrijking van mijn leven. Ik ben erg dankbaar dat je me hiermee hebt kunnen helpen.
Arjan (35)

Waarom je met deze ‘juf’ de liefde van je leven vindt in de Lente Dating School

Voor het behalen van je succes in daten heb je een expert nodig die bereid is alle kennis en jarenlange ervaring met jou te delen. Die bovendien jouw situatie kent en weet wat jij tegenkomt als je aan het daten bent. Die expert ben ik, Denise Janmaat.

In 1998 startte ik de allereerste datingsite van Nederland en bouwde die in de jaren daarna succesvol uit. De singles bleken het daten nog best lastig te vinden. Als ik echter samen met hen achter de computer plaatsnam en alle stappen van het daten met ze door liep, bleken ze in no time een partner te hebben. Ik besloot dat voor meer singles mogelijk te maken.

Ik ontwikkelde datingcoachingsprogramma’s waarmee iedere single met mijn persoonlijke begeleiding de liefde van zijn/haar leven kan vinden. En omdat ik de datingcoaching met zoveel plezier doe, heb ik me daarop sinds 2010 geconcentreerd. Met de ontwikkeling van mijn succesvolle datingcoachingsprogramma’s loopt de score steeds verder op; het merendeel van de singles slaagt er binnen 3 maanden in om hun partner te vinden, vandaar dat je in de Lente Dating School ook drie maanden samen met mij aan de slag gaat.

Op sommige momenten ben ik degene die je in de spiegel doet kijken. Die jou tegengas geeft en kritische vragen stelt. De luis in de pels die zo vervelend schurkt, maar die je nodig hebt om verder te komen. Die met zachte en soms wat hardere hand zorgt dat je de eventuele hobbels op de weg naar je partner overwint.

Daarom vind je met mij de liefde van je leven!

“Investering in je toekomst”

Denise weet waar ze het over heeft, is betrokken en enthousiast en weet je te prikkelen om anders naar jezelf en degene die je zoekt te kijken. Ze geeft in het programma concrete handvatten. Het daten wordt weer leuk en spannend! Ik raad iedere dater aan zichzelf dit programma te gunnen, het is een investering in je toekomst.
Bianca

Bekend van:

Programma Lente Dating School

Je krijgt een unieke combinatie van al mijn datingcoachingsprogramma’s en coaching in persoonlijke ontwikkeling, aangevuld met bijzondere extra faciliteiten.

Op 21 maart gaat de Lente Dating School open en krijg je direct toegang tot alle lessen van de eerste module, zodat je meteen kunt starten. Alles is 24/7 bereikbaar vanaf elke computer. De andere modules komen er stapsgewijs bij, zodat je gewoon in je eigen tempo verder kunt. Waar en wanneer dat jou uitkomt. Gewoon, lekker op de bank of als je een boswandeling maakt. Je kiest je eigen moment.

Je ontvangt professionele podcasts (MP3), video’s en oefeningen, waarmee je alle informatie tot je beschikking hebt om op gedegen wijze het daten te kunnen aanpakken.

De continu beschikbare persoonlijke coaching door ‘juf’ Denise is de unieke individuele begeleiding die deze schoolperiode super waardevol maakt. Op elk moment kun je in de online omgeving een vraag aan me stellen. En elke veertien dagen zelfs live tijdens de online coachingssessies, waarin je nieuwe dingen over daten leert, me je dilemma’s voorlegt, vragen stelt en luistert naar wat de andere ‘leerlingen’ inbrengen. Zo leer je heel veel in korte tijd en voel je dat je het daten steeds beter onder de knie krijgt. En dat merk je ook in de dagelijkse praktijk!

Online
Programma

De modules bestaan uit video’s, MP3’s, oefeningen en checklisten die je alle stappen van het daten en de Succes-Strategie toelichten. Je doet ze in je eigen tempo en online, dus je hoeft er de deur niet voor uit.

Een dag live samenwerken
met ‘juf’ Denise

Om een gedegen én leuke start te maken van Lente Dating School zijn alle ‘leerlingen’ welkom op zaterdag 23 maart. We leggen die dag met elkaar het fundament voor een succesvolle ‘schoolperiode’, om maar even in de termen te blijven. Je bent die dag van harte welkom in ons kantoor in Heemskerk, dat wordt omgedoopt tot een klaslokaal van de Lente Dating School. Met veel tips, waardevolle inzichten en terugkijkend op een leuke schooldag ga je  weer naar huis. Wil je er echt niet bij zijn, dan hoeft dat niet, maar je mist wel een leuke en leerzame dag en mist de kans je mede-leerlingen persoonlijk te ontmoeten!

Datingcoaching
gedurende de schoolperiode

Elke dag kun je via het besloten gedeelte van de site contact hebben met je mede-leerlingen en ‘juf’ Denise.

Elke twee weken 1 uur online coachingssessie (in de avond) met de andere leerlingen van de Lente Dating School en ‘juf’ Denise om vragen te stellen, nieuwe dingen te leren, tips te krijgen.

Twee online 1-op-1 sessies van 3 kwartier via Skype met ‘juf’ Denise; eentje om samen een onderwerp naar jouw keuze te bespreken en eentje om bijvoorbeeld samen te zoeken naar bij jou passende singles.

PrivateLounge

Alle leerlingen van de Lente Dating School krijgen toegang tot het besloten gedeelte van de site, waarin je elkaar vragen kunt stellen, feedback aan elkaar kunt geven en gelegenheid hebt te sparren met elkaar.

‘Juf’ Denise kijkt mee in deze PrivateLounge en reageert op de berichten met tips en adviezen. Een extra mogelijkheid om op dagelijkse basis persoonlijk begeleid te worden.

Wekelijks contactmoment

Je wordt scherp gehouden door elke week je voortgang te rapporteren en je bewust te zijn van de ontwikkeling die je doormaakt en de stappen die je zet. Zo kun je ook gericht bijsturen, je resultaat verder optimaliseren en de successen vieren.

Bonus: extra workshop-dag met zeer waardevolle informatie

Omdat ik je al het succes gun dat maar mogelijk is, nodig ik je uit voor een extra workshopdag  die je enorm leuk en vooral leerzaam zult vinden. Op zaterdag 6 april mag je (als je dat wilt) deelnemen aan een dag over het herkennen van je partner aan het uiterlijk en over het verleiden van die partner. Je hebt er wellicht al iets over gelezen elders op mijn site. Die extra kennis en informatie mag je ook benutten; de enige voorwaarde is dat je tijdig laat weten dat je komt.

Er is voor deze dag slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus laat snel weten of je van dit aanbod gebruik wilt maken. Het is een bijzondere bonus bij het programma met een waarde van EUR 147, omdat ik je zoveel mogelijk wil ondersteunen. Jij mag gratis deelnemen als je leerling van de Lente Dating School bent.

Waar en wanneer

locatie-waar

Het heerlijke van de Lente Dating School is dat alles mag en niets hoeft. Natuurlijk, er wordt wel van je verwacht dat je aan de slag gaat. Je doet dat op het moment dat jij daar zin in hebt. De Lente Dating School is 24/7 open van 21 maart 2019 tot en met 20 juni 2019*. En ‘de juf’ is altijd aanspreekbaar. Je mede-leerlingen zijn net zo relaxed bezig als jij. Soms kom je ze tegen, soms niet. Het maakt allemaal niet uit; relaxed leren, oefenen en alles in de praktijk brengen, doe je allemaal wanneer jij dat wilt en eraan toe bent. De Lente Dating School kent geen proefwerken, geen tentamens of examens. Je leert, oefent, krijgt feedback en ontdekt dat juist dat relaxte werken tot successen leidt. Alles gebeurt online, zodat je zelfs vanuit je tuin of op je balkon genietend van de eerste lente zonnestralen de lessen kunt volgen.

Elke twee weken is er een online coachingssessie met ‘juf’ Denise. Je kunt daarin je vorderingen delen, vragen stellen, dilemma’s voorleggen, zij licht aspecten van het daten nader toe. Leerzaam en waardevol. De ervaring leert dat de meeste leerlingen graag live online aanwezig zijn bij deze sessies. Je ontvangt bij de start van de Lente Dating School een overzicht van de data.

Voor de leerlingen die het fijn vinden om samen met juf Denise een dag live samen te werken, openen we de Lente Dating School één dag. Op zaterdag 23 maart ben je van harte welkom in de Lente Dating School in Heemskerk, waar je op relaxte wijze de fijne kneepjes van het daten met de juf doorneemt. Omdat dit de Lente Dating School is en we het vooral relaxed willen houden, mag je zelf kiezen of je daarbij bent of niet. Het is wel een unieke kans om Denise en je mede-leerlingen persoonlijk te leren kennen en het programma gedegen te starten. Warm aanbevolen! ;-)

Extra workshopdag met zeer waardevolle informatie en ervaring:

Zoals hierboven al beschreven bij de componenten van de Lente Dating School mag je op zaterdag 6 april gratis deelnemen aan een bijzonder waardevolle workshopdag over wat je aan het uiterlijk van een single kunt ontdekken over zijn/haar geschiktheid als partner. Die dag is een bonus van Denise om jou extra tools te geven en biedt ze jou gratis aan. Ook dan weer geheel vrijwillig, niets hoeft. Die dag zijn Denise en Monica Wardenaar de begeleiders.

Deze dagen worden slechts één keer georganiseerd in de Lente Dating School periode. En ze zijn optioneel; je mag zelf bepalen of je er gebruik van wilt maken.

Alle overige sessies vinden online plaats. Die volg je dus vanuit je luie stoel, waar dan ook.

* de materialen blijven tot en met 31 december 2019 online beschikbaar dus je hebt alle tijd ze in je eigen tempo door te nemen.

Je deelname

Je deelname aan de Lente Dating School bestaat uit veel vrijheid, de modules met waardevolle informatie over hoe je het daten aanpakt, de intensieve persoonlijke begeleiding van ‘juf’ Denise en de facultatieve extra’s zoals de live dag op school en de bonus-extra workshop. Je investering in deze persoonlijke ontwikkeling en coaching om je partner te vinden zou normaliter EUR 897,– inclusief BTW bedragen.

Om je bij de Lente Dating School dat dartele gevoel te geven dat er iets nieuws op je pad komt, kun je deelnemen voor slechts EUR 597,– inclusief BTW.

EARLY BIRD KORTING: Als je vóór 1 maart inschrijft, heb je een aantrekkelijk voordeel: het deelnametarief is tot dan slechts EUR 497,– inclusief BTW. Op 1 maart gaat het deelnametarief omhoog. Schrijf je dus nú meteen in.

Mocht je in twee termijnen willen betalen dan is dat ook mogelijk. De eerste termijn voldoe je direct bij inschrijving. De tweede termijn vervalt op 1 mei 2019. Per termijn betaal je slechts EUR 325,– inclusief BTW. In de Early Bird periode tot 1 maart is het tarief per termijn EUR 275,–.

Ja, ik schrijf me in voor de Lente Dating School

Dit levert deelname aan de

Lente Dating School je op:

 • je krijgt inzicht in de obstakels die nog tussen jou en het vinden van je partner liggen

 • je herkent de oorzaak van de obstakels en neemt ze weg

 • je ontdekt jouw patroon van je verbinden met anderen

 • je ontdekt en leert nieuwe, effectieve patronen en ervaart meteen de resultaten

 • je krijgt meer zelfvertrouwen en wordt gezien

 • je schrijft een superaantrekkelijke profieltekst

 • je leert hoe je de bij jou passende singles herkent en benadert

 • je hebt je eerste date(s)

 • je gaat je beginnende relatie uitbouwen

 • je bent er zeker van dat ook voor jou De Ware bestaat.

Ja, ik schrijf me in voor de Lente Dating School

Belangrijk om te weten:

Op de aanschaf van het programma heb je 14 dagen wettelijke bedenktijd. Zodra de Lente Dating School start of is gestart, ontvang je direct de eerste video en MP3 van het programma. Zodra je daarmee aan de slag bent gegaan, vervalt de mogelijkheid om je aanschaf te annuleren. Je kunt dan wel afzien van deelname aan het programma door dat schriftelijk te melden binnen 24 uur, doch dan zal er EUR 75,-- administratiekosten in mindering worden gebracht op het te restitueren bedrag.
Voor ik deelnam aan het programma schreef ik een profiel, dat veel te lang was en geen duidelijk beeld gaf wie ik was, de ander kon het zich niet goed voorstellen, waardoor het niet uitnodigend was. Er waren elementen in mijn contactverzoeken, die de ander tegenhield om er positief op in te gaan en ik selecteerde niet de juiste kandidaten, waardoor ik telkens afwijzingen ontving.
Door mijn deelname aan het programma heb ik mezelf helder kunnen neerzetten. Ik kon aangeven wat ik belangrijk vond en kon mijn mogelijke partner daarin meenemen. Daardoor voelde de ander zich uitgenodigd en zo kreeg ik leuke reacties en ontmoetingen. Ook leerde ik de juiste kandidaten te selecteren en er een aantrekkelijk contactverzoek aan te schrijven.
Nu kan ik het bijna nog niet geloven, maar het gaat heel goed tussen X en mij. Het is wennen om na 18 jaar zonder partner te zijn geweest nu weer een relatie te hebben, maar we vinden daarin steeds beter de balans die voor ons beiden goed voelt. Het is heerlijk om iemand gevonden te hebben, waar ik me zo bij thuis voel!
Tijdens de samenwerking kon Denise soms confronterend zijn maar dat was voor mij juist goed en leerzaam. Dit gebeurde met respect en humor. Ik kon me open stellen voor haar suggesties. Zij is heel praktisch ingesteld, als er een blokkade was om een stap te nemen, had ze daar leuke oefeningen voor. Het was wel hard werken, hoor! Haar enthousiasme om mij aan een partner te willen helpen werkte aanstekelijk. Ze geeft veel positieve feed-back. Ik kan het iedereen aanraden om het programma te doen.
Anneke
Voordat ik aan het programma begon, was ik single en had nog nooit een relatie gehad. Ik had genoeg dates gehad, maar dat bleef vrijwel altijd bij één date en ik had meestal eigenlijk geen flauw idee waar dat aan lag. Ik zie mezelf als een normale jongen en voor mijn gevoel waren de dates vaak best gezellig. Niet direct meer dan dat, maar voor mij wel een basis om nog een keer af te willen spreken. Ik zag je datingcoaching als een laatste kans om te proberen een relatie te krijgen. Als dit niet zou lukken zou ik er verder klaar mee zijn en er in mijn leven geen tijd meer aan ‘verspillen’.
Het programma voldeed aan de verwachtingen. Positief was, dat er lotgenoten (mede-deelnemers) zijn die op een forum feedback geven op jouw teksten etc en vice versa en dat dit toch een soort van ‘wij-gevoel’ creëert. Ook een sterk punt is, dat het programma je min of meer dwingt om er echt voor te gaan, dus ondanks drukte door werk of training of wat dan ook toch dat berichtje schrijven en het niet uitstellen. De interactieve sessies heb ik ook gewaardeerd en discussies worden op een nette manier afgerond als de ingeplande tijd is verstreken. Ik had het gevoel dat Denise er in eerste instantie is om mensen echt te helpen en pas in tweede instantie om er een boterham mee te verdienen, terwijl die indruk bij ‘normale’ datingsites toch duidelijk anders is.
Door het programma kreeg ik het vertrouwen en de skills om te zorgen dat er een vrouw in mijn leven komt plus inzichten op het relationele vlak die me ook daarbuiten (bijvoorbeeld werk) kunnen helpen in mijn ontwikkeling. Op een berichtje van mij kwam nu in het algemeen wel een reactie terug. Ik ben me nu meer bewust van hoe ik op anderen overkom en me ook ervan bewust dat wat je in een bepaalde situatie als man zou willen horen niet hetzelfde is als wat een vrouw zou willen horen. Belangrijk is ook dat ik meer laat blijken wat ik voel en waardering laat blijken.
Het is allemaal nog geen automatisme, maar ik ben me ervan bewust en kan eraan werken en bij stil staan.
Het programma leverde me een relatie op, die helaas na een paar maanden ten einde is. De reden van deze breuk kan ik echter beter duiden dan ik voor mijn deelname had gekund en ik zal nu echter met vertrouwen op zoek gaan naar een nieuwe relatie. Het verandert ook mijn kijk op mezelf en anderen in een andere setting, bijvoorbeeld werk.
Als ik geen gebruik had gemaakt van jouw datingcoaching dan was ik er nu waarschijnlijk klaar mee geweest en nu weet ik dat een relatie ook voor mij is weggelegd.
Ik kwam bij je terecht doordat ik een reclame zag over de profielcheck. Bij deze check kreeg ik nuttige feedback en vervolgens een aanbieding voor het programma. Toen heb ik uiteindelijk besloten om hiervoor te gaan. Er is ook keuze uit een aantal minder uitgebreide programma’s, maar ik had het idee dat, als ik echt wat wilde, ik voor het dit programma moest gaan.
Denise is een innemende persoonlijkheid, die weet door te dringen tot de kern van je probleem en op een positieve manier helpt om hieraan te werken. Het feit dat ze in een rolstoel zit maakt die positieve houding nog indrukwekkender.
Er zijn mensen in mijn omgeving van wie ik ervan overtuigd ben dat ze baat zouden hebben bij dit programma. Als iemand mij zou benaderen met de vraag hoe ik dat nu heb gedaan of ik zou weten dat iemand ook worstelt met het vinden van een partner zou ik dit programma wel aanraden en er wel nadrukkelijk bij vermelden dat je ervoor open moet staan; je moet de ‘confrontatie’ aan durven gaan en niet denken dat je het beter weet, anders zat je daar niet.
Arjan (40)
Voordat ik aan het programma begon was ik single. Ik had meerdere keren via internet gedate maar telkens weer bleek het geen goede match. Ik ontmoette niet de juiste mannen. De mannen die ik via datingsites ontmoette, waren vaak al getrouwd of zaten nog in een relatie. Ik voelde me ontmoedigd, omdat ik het gevoel had telkens dezelfde fouten te maken en ik had geen idee hoe dat te veranderen of aan te pakken. Ik wilde graag een relatie met iemand die bij me past. Ik heb me in het verleden gefocust op een ideaalbeeld maar dat leverde me niets op. Ik moest in het begin veel schroom overwinnen om mezelf bloot te geven in de profielteksten en met de profielfoto, maar het enthousiasme van Denise heeft me over de streep getrokken. Ik zag er eerst als een berg tegenop om weer via internet te gaan daten maar met de tips en adviezen van Denise voelde het niet langer zwaar aan. Ik voelde me gestimuleerd om op een andere manier naar de profielen te kijken dan ik gewend was. Ook het samen met anderen uit het programma aan de tekst schaven, heeft mij enorm geholpen. Ik voelde me gesteund door het samen delen van ervaringen met daten. Dankzij Denise heb ik 4 maanden geleden een heel leuke man ontmoet met wie ik nog steeds heel gelukkig ben. Door de tips van Denise ben ik mij meer bewust geworden van hoe ik overkom op anderen en wat het effect is van de profieltekst. Voor mij was een eyeopener om samen de profielen te bekijken van mogelijke kandidaten. Door de samenwerking met Denise kreeg ik meer zelfvertrouwen en uiteindelijk durfde ik het aan om mijn profiel online te zetten. Ik kreeg veel reacties en vaak ook heel leuke. Dat was een heel nieuwe ervaring voor mij. Ik heb mij op twee datingsites ingeschreven en binnen een paar weken ontmoette ik mijn huidige vriend. Mijn vriend en ik vullen elkaar heel goed aan en ik voel mij door hem heel erg gewaardeerd. Sinds ik hem heb ontmoet, voel ik me meer compleet. Ik geniet heel erg van het samen zijn (ook als zijn drie kinderen er zijn!). Deze relatie voelt als een enorme verrijking van mijn leven. Ik zou nog steeds alleen zijn als ik Denise niet had ontmoet. Via via vertelde iemand mij heel enthousiast over een datingprogramma waarbij je binnen 7 weken je partner ontmoet. Dat leek me te mooi om waar te zijn, maar toen ik de website bekeek en ook de filmpjes op internet, heb ik contact opgenomen om een afspraak te maken. Denise is een datingcoach die je op een andere manier laat kijken naar daten. Daarnaast is zij een geweldige tekstschrijver. Denise laat je zien dat daten niet moeilijk of ingewikkeld hoeft te zijn.
Fleur (43), communicatieadviseur
Ik stond positief in het leven, leuke baan, leuk sociaal leven, maar miste toch een maatje. Na mijn scheiding had ik meerdere malen een relatie gehad. Het patroon was als volgt: aanvankelijk leek het leuk, maar na een tijdje ging het mis. Mijn motto is: dat ligt niet alleen aan de ander, maar daar heb je zelf ook een rol in. Voor mij aanleiding om eens kritisch naar mezelf te kijken wat de oorzaak hiervan was en kijken of ik hier verbetering in kon brengen. En of ik wel voldoende open stond om echt een relatie aan te gaan. Dit was voor mij aanleiding om het programma te starten.
Door het programma heb ik een beter zelfbeeld gekregen en meer inzicht in mijn wensen/beelden van een partner. Als je resultaat van het programma wilt hebben. betekent dit investeren en tijd inruimen. Het is niet iets wat je er bij doet, maar kan pas resultaat opleveren als je de tijd neemt om goed naar je zelf te kijken en je verwachtingen over een partner scherp kan formuleren. Tijdens het programma realiseerde ik mij dat ik naar mezelf en toekomstige partner hierin eerder niet scherp genoeg geweest was. Bovendien vond ik de combinatie: persoonlijk gesprek, coaching via skype en de meeting room een goede mix om persoonlijke ervaringen met Denise en met andere lotgenoten te delen. De systematische opbouw van het programma heb ik als uiterst professioneel ervaren. Het kostte mij de nodige tijd om mijn profiel scherper te krijgen, maar toen ik het op een dating site plaatste was het resultaat verbluffend. Heel veel reacties. Dat geeft je vleugeltjes van ‘Yes ik ben aantrekkelijk genoeg’.
De reacties op mijn profiel hebben wel tot de nodige mailwisselingen geleid. Ook zijn hieruit wat afspraakjes gekomen. Maar uiteindelijk heb ik zelf contact met een man gezocht, waarmee ik inmiddels al bijna een jaar zeer gelukkig ben. We hebben een goede mix van samenzijn. We delen een aantal hobbies, maar doen ook dingen apart. We hebben inmiddels enkele vakanties achter de rug en genieten van elkaars aanwezigheid.
Ik ben blij dat ik de stap genomen heb om het programma ter gaan volgen. Ik heb nu een weloverwogen partnerkeuze gemaakt. Het programma heeft mij doen inzien dat zoals Denise zegt je zelf aan het stuur zit je tot een goede partnerkeuze kunt komen. Een partner kiezen is een serieuze aangelegenheid, waarin je moet investeren, door goed inzicht te krijgen wat je zelf wilt en wat je van je partner wilt. Een leuke man op het eerste gezicht is echt onvoldoende.
Ik had Denise eerder ontmoet tijdens een groepssessie. Toen trof mij haar professionele aanpak. Ze laat je geloven in jezelf, maar spiegelt ook op positief kritische wijze terug. Haar aanpak is systematisch en bijzonder professioneel. Bovendien is het een positief ingestelde vrouw die echt in het leven staat.
Ik heb inmiddels enkele mensen doorverwezen naar Denise. Vrouwen, die een vergelijkbaar patroon kennen. Aanvankelijk lijkt de relatie leuk, maar na een tijdje volgt de teleurstelling. Ik heb met de vrouwen, die ik heb doorverwezen de site van Denise doorgenomen en aangegeven wat het mij heeft gebracht.
Rosina (63)
Denise, jouw strategie heeft mij op een nieuw pad met een droompartner gezet. Daarbij zijn meer focus en diepgang in voorbereiding, chauffeur zijn in eigen bus en letterlijk het gevoel laten spreken de sleutel voor succes voor mij geweest.Aan jou had ik een inspirerende, maar ook scherpe coach, die er niet voor terugdeinsde om lastige vragen te stellen en een spiegel voor te houden. Tegelijkertijd bood je een veilige omgeving voor het delen van onzekerheden en voor experiment.
Je vertrouwen en enthousiasme hebben op mij aanstekelijk gewerkt en me er op momenten van minder geloof en gezonde tegenzin weer frisse moed en doorzettingsvermogen gegeven. Dankjewel!
Lisette, projectleider
Ontzettend bedankt voor dit mooie, leerzame traject en het kadootje dat daaruit voort is gekomen!
Bertine