Loading...

Doornemen waar je op vast loopt, ontdekken wat nog uit de weg geruimd moet worden, al je date-vragen beantwoord

Normaal gesproken is het alleen mogelijk om een ‘live’ persoonlijk gesprek met mij af te spreken als het onderdeel uitmaakt van een van de datingcoachingsprogramma’s.

Elke maand maak ik in mijn agenda ruimte om drie ‘live’ persoonlijke gesprekken te voeren met singles die (nog) niet deelnemen aan mijn datingcoachingsprogramma. In zo’n live persoonlijk gesprek van twee uur heb je de gelegenheid om met mij jouw date-vragen persoonlijk door te nemen.

Wat komt er aan bod?

Jij bepaalt wat er aan bod komt. De keuze is aan jou.

Ik kan bijvoorbeeld met je doornemen waarom het je tot nu toe nog niet gelukt is om je partner te vinden en samen met jou de aanpak bepalen die wél werkt.

Of ik ga met je sleutelen aan je profielteksten totdat ze echt laten zien wie jij bent en wie je wilt vinden. Super-aantrekkelijk en daardoor effectief.

Of je vertelt me waar je tijdens het daten telkens vastloopt en we gaan onderzoeken wat daar de oorzaak van is. En bedenken natuurlijk de aanpak die dat verandert.

Of een ander onderwerp dat jij graag aan de orde wilt stellen.

Wie is Denise Janmaat?

Denise Janmaat - 716aIk ben dating-, relatie- en scheidingscoach. In 1998 startte ik de eerste datingsite van Nederland (d-date.nl). Het vinden van een nieuwe partner, het vormgeven, uitbouwen en af en toe herijken en soms ook het verbreken van je relatie, bleek al snel meer te vragen dan een site. De persoonlijke coaching werd een vast ingrediënt voor het succes. Talloze singles vonden al hun partner met de Succes-Strategie die ik als datingcoach ontwikkelde. 85% vindt hun partner met mijn persoonlijke coaching zelfs binnen 7 weken tot drie maanden.

Mijn coaching kenmerkt zich door een open en directe communicatie; elk onderwerp is bespreekbaar. Je mag van mij verwachten dat ik dingen die mij opvallen, verwonderen of niet begrijp zal aankaarten. Dat leidt er heel vaak toe dat de coaching je meer oplevert dan ‘alleen’ het antwoord op de vraag waarmee je binnen kwam.

Naast mijn jarenlange opleiding en ervaring in Nederland ben ik tevens de enige gecertificeerde coach in Nederland van de baanbrekende en effectieve Conscious Uncoupling methode van Katherine Woodward Thomas. Haar boek daarover is bestseller op de New York Times bestsellerlist. Haar methode om je relatiepatronen helder te krijgen, te ontdekken wat jij nodig hebt in een relatie en wie daar het beste bij past, is heel compact en werkt zeer krachtig. Over de bijbehorende coaching van de effectieve 5-stappen methode die zij in haar boek beschrijft, kun je hier meer lezen.

Het gesprek en het tarief

Het gesprek vindt plaats op ons kantoor in Heemskerk, waar we in alle rust met elkaar kunnen praten.  Het duurt circa 2 uur.

Natuurlijk stemmen we de datum en tijd nader met elkaar af. Uiteraard zullen we daarbij rekening houden met je reistijd.

Voor dit live persoonlijke gesprek van twee uur op locatie met dé datingexpert Denise Janmaat betaal je EUR 295,– inclusief BTW.  Je hebt dan de volledige aandacht van Denise en bent exclusief met haar aan het werk.

Ja, ik reserveer een persoonlijk coachingsgesprek van 2 uur

Waar?

locatie-waarHet gesprek vindt plaats in ons kantoor in Heemskerk. Gelegen aan de afrit van de A9, is het kantoor goed bereikbaar. Naast het kantoor zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Ook met openbaar vervoer is het kantoor bereikbaar. De bushalte is op circa 13 minuten lopen of je laat je vanaf station Uitgeest met de taxi brengen (circa 5 minuten).

Van belang om te weten:

Annuleren van je inschrijving is mogelijk tot veertien dagen na je aanmelding. Je ontvangt het door jou betaalde bedrag terug onder aftrek van EUR 75,– administratiekosten. Na de veertien dagen na aanmelding is je inschrijving definitief en is annulering niet meer mogelijk. Je kunt wel een andere single jouw plaats laten innemen na akkoordbevinding door denisejanmaat.nl. Als het gesprek binnen de veertien dagen na aanmelding plaatsvindt, is restitutie niet mogelijk; je kunt natuurlijk wel in overleg met denisejanmaat.nl een andere single laten deelnemen.