Loading...

Als je een ‘zichtbaar’ leven leidt, wil je je partner vinden in alle rust en ruimte

Je bent de single die zichtbaar is in de maatschappij. Of je nu ondernemer of bestuurder bent, op politiek of maatschappelijk gebied vaak naar voren treedt, vaak in de (sociale) media bent; je bent een ‘Bekende Nederlander’ door je werk of je activiteiten of hebt een positie die in het zicht is.

Voor het vinden van een partner kies je graag de luwte. Wil je in alle rust de ruimte krijgen om uit te kijken naar degene die past bij jouw ‘zichtbare’ leven. Die daarmee om kan gaan, die je tot steun kan zijn, die je tegengas geeft en weet hoe te reageren als jij op de voorgrond bent. Iemand die naast jou een eigen leven kan leiden en voor jou het baken is waar je graag bij thuiskomt.

Toch ondervind je net als andere singles de uitdagingen van je zoektocht. Net als zij wil je weten hoe je die zoektocht nu het beste kunt aanpakken. Kunnen sparren over de stappen die je zet en de ervaringen die je opdoet. Dat wil je in de beslotenheid van een maatwerk programma, dat zich aanpast aan jouw ritme en jouw situatie.

Samen bepalen we de route die het beste bij je past. We hebben het over de obstakels die je ervaart en ruimen ze uit de weg. We kijken naar jouw manier van verbinden en wie daar het beste bij past. Ook je overtuigingen en patronen nemen we onder de loep. Stap voor stap kom je daardoor dichter bij je partner.

Hoe het programma er precies uitziet?

Dat weten we pas als we met elkaar hebben gesproken. Als we in kaart gebracht hebben wat jouw obstakels en je wensen zijn. Zodra we het eens zijn, kunnen we aan de slag. Gewoon heel praktisch en direct. Schakelen als het kan, time-out wanneer het nodig is voor je werk, vakantie of een andere reden.

Mijn ervaring is, dat elke single zo zijn of haar eigen wensen- en eisenpakket heeft. Niet alleen qua partner, maar ook in de aanpak. Ik ben gewend daarop flexibel in te spelen en rekening te houden met de ruimte in het speelveld. Hoewel ik er ook van houd om regelmatig de grenzen op te zoeken en je uit te dagen om buiten je vertrouwde lijntjes te kleuren. Want daar liggen de kansen die je zelf op het gebied van partnerkeuze of aanpak van je zoektocht door je positie wellicht niet zo snel opzoekt. Natuurlijk mag je wel van mij verwachten dat ik jouw grenzen respecteer.

Wil je meer weten en toetsen of wij een match zijn als het om het vinden van je partner gaat? Stuur me gerust een mail of bel me op mijn mobiele nummer (06 51 186 174) en we spreken elkaar binnenkort.