Loading...

Het meest complete zelfstudiepakket als je nú je partner wilt vinden!

 • Wil je beginnen met online daten en weet je niet waar en hoe te beginnen?

 • Verstuur je regelmatig contactverzoeken, maar ontvang je alleen maar afwijzingen?

 • Lukt het je wel om een eerste date af te spreken, maar hoor je daarna niets meer?

Hoe heerlijk zou het zijn als het daten gewoon lekker soepel verloopt
en je snel en makkelijk je partner vindt?
Dat kan met het Online Programma Succesvol Daten!

stap-voor-stapJe leert hoe je stap-voor-stap toewerkt naar het vinden van je partner met veel voorbeelden en handige tips over je profiel samenstellen, welke foto’s je erbij plaatst en wat de meest effectieve volgorde is, het selecteren van geschikte kandidaten en het doen van een onweerstaanbaar contactverzoek.

En natuurlijk krijg je uitgebreid tips over de eerste date, zodat er ook een tweede volgt.

Leer de fijne kneepjes van het daten van Denise Janmaat,
datingcoach voor singles die vastbesloten zijn hun partner te vinden.

Denise FE6I3168KBL (k)“In 1998 startte ik de eerste datingsite van Nederland. Al snel ontdekte ik dat singles het lastig vinden om een goede profieltekst te schrijven, niet weten hoe ze nu precies in het grote bestand de single kunnen vinden die goed bij hen past en hoe ze daarmee contact kunnen leggen. Het bleek dat als ze dat samen met mij doen, ze in korte tijd De Ware vinden. 85% van de singles die ik persoonlijk begeleid, vindt binnen 3 maanden hun partner.

Die succesvolle manier om jou je partner te laten vinden, heb ik samengevat in de Succes-Strategie. Een handige werkwijze die je in 7 stappen bij je partner brengt. In het Online Programma leer je de zeven stappen van de Succes-Strategie toepassen die al voor duizenden singles zeer effectief gebleken zijn. Je rekent af met die vervelende afwijzingen, nutteloze dates en telkens ontdekken dat je de verkeerde hebt gekozen. Kortom: je ontdekt alles wat er nodig is om ervoor te zorgen dat jij je doel bereikt, de liefde van je leven vindt.”

Ja, ik schrijf me in voor het Online Programma Succesvol Daten!

Wat komt er aan bod in het Online Programma Succesvol Daten?

Dit Online Programma is een zeer uitgebreid zelfstudiepakket. Alle stappen van de Succes-Strategie om snel en makkelijk je partner te vinden komen aan bod, zoals:

 • hoe bepaal je de keuze van de datingsite en welke site past het beste bij jou?
 • hoe schrijf je het profiel waarmee je laat zien wie je bent, wie het beste bij je past en wat je verwacht van je relatie
 • wat doe je met foto’s? Wel of niet, welke hebben het beste effect en in welke volgorde zou je ze dan moeten plaatsen?
 • hoe selecteer je geschikte kandidaten uit het grote datingbestand en hoe weet je dat ze echt bij je passen?
 • hoe leg je contact en hoe zorg je dat je een positieve reactie ontvangt?
 • hoe pak je de eerste date aan? En hoe zorg je dat er een tweede op volgt?
 • en nog veel meer

 

Je zult heel blij zijn met de waardevolle extra optie die bij dit Online Programma hoort: je krijgt toegang tot het besloten gedeelte van de site. Daar kun je met andere deelnemers ervaringen en tips uitwisselen. Eens aan elkaar voorleggen welke zin nou het meest lekker leest en aantrekkelijk is. Vragen aan een andere single die deelneemt of hij of zij positief zou reageren op jouw concept-contactverzoek of dat je er misschien nog een beetje aan zou moeten sleutelen. De feedback van de andere singles is een enorme steun bij het daten, want je hoeft het allemaal niet alleen te doen en dat voelt veilig en prettig. Bovendien zul je merken dat het ervoor zorgt dat je sneller en makkelijker je doel bereikt. En daar is het je natuurlijk om te doen!

Het online programma bevat:

 • video’s met toelichting op de onderwerpen
 • MP3’s met de informatie en uitgebreide uitleg
 • oefeningen om te zorgen dat je handig wordt in het daten
 • checklists om je op de juiste route naar je partner te houden
 • 3 maanden toegang tot het besloten gedeelte van de site (PrivateLounge). Een forum-achtige omgeving waarin je kunt sparren met de andere deelnemers, feedback kunt vragen en tips en ervaringen met elkaar kunt delen. Dit wordt wel het meest waardevolle deel van de training genoemd.

Als extra bonus bij dit programma ontvang je mijn boek, de stap-voor-stap handleiding van de Succes-Strategie, helemaal gratis thuis gestuurd (waarde EUR 19,25).

Ja, ik schrijf me in voor het Online Programma Succesvol Daten!

Voor wie is dit Online Programma geschikt?

Dit Online Programma is geschikt voor singles die:

 • het plezierig vinden om lekker zelf aan de slag te gaan met het daten in hun eigen tempo.
 • ervan houden om het geleerde uit te proberen in de praktijk, hun eigen sausje er overheen te gooien en af en toe nog wat bij te stellen op basis van de ervaringen.
 • het prettig vinden om een beproefde en succesvolle methode te gebruiken, zodat ze niet het wiel hoeven uit te vinden.
 • het bovendien fijn vinden om de vrijheid te hebben vragen te kunnen stellen aan de andere deelnemers, feedback te geven en te krijgen. Je hebt het gevoel dat je het daten dan niet alleen hoeft te doen. Als je een single bent die daar niet zo’n behoefte aan heeft, dan is het ook plezierig dat je dat gewoon links kunt laten liggen.
Ja, ik schrijf me in voor het Online Programma Succesvol Daten!

Wat kost het Online Programma Succesvol Daten?

In dit programma is alles begrepen dat je nodig kunt hebben om je partner te vinden. Dit uitgebreide online programma met video’s, MP3’s, oefeningen en checklisten én de 3 maanden toegang tot het besloten gedeelte van de site om te sparren met andere singles kost slechts EUR 197,–  en ter gelegenheid van mijn verjaardag op 23 september krijg je 23% korting, dus nu investeer je slechts EUR 152,– inclusief BTW. Het is het meest complete en waardevolle zelfstudie-pakket om succesvol te zijn in daten. Bestel nu meteen, zodat je nu echt werk kunt maken van het vinden van je partner!

Ja, ik schrijf me in voor het Online Programma Succesvol Daten!

Als je nu nog twijfelt……

bedenk dan eens hoelang je er nog over zult doen om De Ware te vinden zonder al die waardevolle informatie en handige tips. En met hoeveel teleurstellingen en tegenvallers je dan nog te maken krijgt. Wil je vanaf nu de rechtstreekse route naar je partner volgen? Schrijf je dan nu in en ga meteen aan de slag!

Ja, ik schrijf me in voor het Online Programma Succesvol Daten!

Belangrijk om te weten:

Op de aanschaf van het Online Programma heb je 14 dagen wettelijke bedenktijd. Echter: zodra je hebt ingeschreven, ontvang je direct de eerste video en MP3 van het programma. Zodra je daarmee aan de slag bent gegaan, vervalt de mogelijkheid om je aanschaf te annuleren. Je kunt dan wel afzien van deelname aan het Online Programma door dat schriftelijk te melden binnen 24 uur, doch dan zal er EUR 75,-- administratiekosten in mindering worden gebracht op het te restitueren bedrag.