Ik stond positief in het leven, leuke baan, leuk sociaal leven, maar miste toch een maatje. Na mijn scheiding had ik meerdere malen een relatie gehad. Het patroon was als volgt: aanvankelijk leek het leuk, maar na een tijdje ging het mis. Mijn motto is: dat ligt niet alleen aan de ander, maar daar heb je zelf ook een rol in. Voor mij aanleiding om eens kritisch naar mezelf te kijken wat de oorzaak hiervan was en kijken of ik hier verbetering in kon brengen. En of ik wel voldoende open stond om echt een relatie aan te gaan. Dit was voor mij aanleiding om het programma te starten.
Door het programma heb ik een beter zelfbeeld gekregen en meer inzicht in mijn wensen/beelden van een partner. Als je resultaat van het programma wilt hebben betekent dit investeren en tijd inruimen. Het is niet iets wat je er bij doet, maar kan pas resultaat opleveren als je de tijd neemt om goed naar je zelf te kijken en je verwachtingen over een partner scherp kan formuleren. Tijdens het programma realiseerde ik mij dat ik naar mezelf en toekomstige partner hierin eerder niet scherp genoeg geweest was. Bovendien vond ik de combinatie: persoonlijk gesprek, coaching via skype en de meeting room een goede mix om persoonlijke ervaringen met Denise en met andere lotgenoten te delen. De systematische opbouw van het programma heb ik als uiterst professioneel ervaren. Het kostte mij de nodige tijd om mijn profiel scherper te krijgen, maar toen ik het op een dating site plaatste was het resultaat verbluffend. Heel veel reacties. Dat geeft je vleugeltjes van ”Yes ik ben aantrekkelijk genoeg”.

De reacties op mijn profiel hebben wel tot de nodige mailwisselingen geleid. Ook zijn hieruit wat afspraakjes gekomen. Maar uiteindelijk heb ik zelf contact met een man gezocht, waarmee ik inmiddels al bijna een jaar zeer gelukkig ben. We hebben een goede mix van samenzijn. We delen een aantal hobbies, maar doen ook dingen apart. We hebben inmiddels enkele vakanties achter de rug en genieten van elkaars aanwezigheid.
Ik ben blij dat ik de stap genomen heb om het programma ter gaan volgen. Ik heb nu een weloverwogen partnerkeuze gemaakt. Het programma heeft mij doen inzien dat zoals Denise zegt je zelf aan het stuur zit je tot een goede partnerkeuze kunt komen.
Een partner kiezen is een serieuze aangelegenheid, waarin je moet investeren, door goed inzicht te krijgen wat je zelf wilt en wat je van je partner wilt. Een leuke man op het eerste gezicht is echt onvoldoende.

Ik had Denise eerder ontmoet tijdens een groepssessie. Toen trof mij haar professionele aanpak. Ze laat je geloven in jezelf, maar spiegelt ook op positief kritische wijze terug. Haar aanpak is systematisch en bijzonder professioneel. Bovendien is het een positief ingestelde vrouw die echt in het leven staat.
Ik heb inmiddels enkele mensen doorverwezen naar Denise. Vrouwen, die een vergelijkbaar patroon kennen. Aanvankelijk lijkt de relatie leuk, maar na een tijdje volgt de teleurstelling. Ik heb met de vrouwen, die ik heb doorverwezen de site van Denise doorgenomen en aangegeven wat het mij heeft gebracht.

Rosina (63)