Loading...

Coaching Intensive

Een halve of een hele dag aan de slag met jouw coach in liefde en relaties Denise Janmaat. Je bepaalt zelf waar je het accent op wilt leggen.

Slechts tweemaal per maand is er ruimte in de agenda van Denise om deze Coaching Intensive in te plannen.

Wat komt er aan bod?

Tijdens de Coaching Intensive bepaal je zelf wat je aan de orde wilt stellen.

Het kan bijvoorbeeld zijn dat je wilt ontdekken waarom je tot nu toe je partner nog niet hebt gevonden. Zodra dat in de sessie duidelijk is geworden, kun je samen met Denise bepalen wat je aanpak gaat worden om je doel te bereiken: je partner te vinden. En natuurlijk zet je tijdens die sessie al de acties in gang die daarvoor nodig zijn. Je gaat naar huis met een gericht, persoonlijk actieplan, waarmee je in de periode daarna jouw partner kunt gaan vinden.

fotosearch_k8314439Of:
Je hebt het gevoel dat je relatie minder lekker loopt dan je wilt. Je wilt helder krijgen waar dat ‘m in zit, hoe je er verandering in kunt aanbrengen, of welke andere vraag je er maar over hebt. In de Coaching Intensive kun je je gevoelens en gedachten structureren, toetsen, afwegingen voorleggen, een (andere) aanpak bedenken of uitwerken, et cetera. Het biedt je inzicht, overzicht, helderheid en nieuwe of andere opties.

Of:
Je bent de single die door je functie of maatschappelijke positie graag in beslotenheid uitwerkt hoe je het vinden van je partner kunt aanpakken. Het is voor jou belangrijk dat je in een veilige, vertrouwelijke omgeving deze issues kunt bespreken en er discreet mee aan de slag kunt gaan. Dan ben je bij Denise aan het juiste adres. Al vele bekende Nederlanders, CEO’s, ondernemers en functionarissen die regelmatig in de media verschijnen of een publieke functie hebben, gingen je voor. Net als singles die zichzelf echt een flinke stap voorwaarts willen laten zetten door een dagdeel/dag lang intensief te werken aan het vinden van de liefde van hun leven.

Of:
Je overweegt een scheiding en wilt de emotionele kant voor jezelf op een rijtje zetten. Wellicht ben je al gescheiden en wil je de scheiding goed afhechten. Of misschien wil je je relatieverleden in welke vorm dan ook zodanig afronden dat er ruimte voor een nieuwe relatie ontstaat. Allemaal situaties waardoor je de behoefte kunt hebben om met een deskundige voor jezelf te inventariseren waar je staat, hoe je verder wilt en wat ervoor nodig is om te bereiken wat jij in gedachten hebt. Je zult ervaren dat je door een Coaching Intensive met Denise richting geeft en stappen zet in de richting die recht doet aan wie jij bent en wat je nodig hebt.

Hoe en wanneer?

Je reserveert een Coaching Intensive en komt samen met Denise tot de bepaling van de datum. In haar kantoor kunnen jullie samen in alle beslotenheid aan de slag.

Je kunt kiezen voor een halve of een hele dag Coaching Intensive.

Een halve dag start rond 09.30 uur en wordt na de lunch afgesloten (circa 14.00 uur).

Indien je een hele dag reserveert start je rond 10.00 uur en ga je rond 16.30/17.00 uur weer op weg naar huis. Uiteraard wordt de lunch voor je verzorgd.

Voor welke optie je ook kiest, je zult aan het einde van de sessie geïnspireerd en met waardevolle inzichten vertrekken.

Tarief van de Coaching Intensive

Voor de persoonlijke Coaching Intensive met expert Denise Janmaat investeer je EUR 595,– voor een halve dag. Om de hele dag exclusief met Denise aan het werk te zijn, investeer je EUR 1.097,–. De genoemde tarieven zijn inclusief BTW, goed verzorgde lunch en drankjes. De datum wordt in overleg afgestemd.

Ja, ik reserveer een halve dag Coaching Intensive
Ja, ik reserveer een hele dag Coaching Intensive

Waar

locatie-waarDe Coaching Intensive vindt plaats in het kantoor van Denise in Heemskerk. Gelegen aan de afrit van de A9, is het kantoor goed bereikbaar. Naast het kantoor zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Ook met openbaar vervoer is het kantoor bereikbaar. De bushalte is op circa 13 minuten lopen of je laat je vanaf station Uitgeest met de taxi brengen (circa 5 minuten).

Wie is Denise Janmaat?

Denise Janmaat - 716aIk ben dating-, relatie- en scheidingscoach. In 1998 startte ik de eerste datingsite van Nederland (d-date.nl). Het vinden van een nieuwe partner, het vormgeven, uitbouwen en af en toe herijken en soms ook het verbreken van je relatie, bleek al snel meer te vragen dan een site. De persoonlijke coaching werd een vast ingrediënt voor het succes. Talloze singles vonden al hun partner met de Succes-Strategie die ik als datingcoach ontwikkelde. 85% vindt hun partner met mijn persoonlijke coaching zelfs binnen 7 weken tot drie maanden.

Mijn coaching kenmerkt zich door een open en directe communicatie; elk onderwerp is bespreekbaar. Je mag van mij verwachten dat ik dingen die mij opvallen, verwonderen of niet begrijp zal aankaarten. Dat leidt er heel vaak toe dat de coaching je meer oplevert dan ‘alleen’ het antwoord op de vraag waarmee je binnen kwam.

Naast mijn jarenlange opleiding en ervaring in Nederland ben ik tevens de enige gecertificeerde coach in Nederland van de baanbrekende en effectieve Conscious Uncoupling methode van Katherine Woodward Thomas. Haar boek daarover is bestseller op de New York Times bestsellerlist. Haar methode om je relatiepatronen helder te krijgen, te ontdekken wat jij nodig hebt in een relatie en wie daar het beste bij past, is heel compact en werkt zeer krachtig. Over de bijbehorende coaching van de effectieve 5-stappen methode die zij in haar boek beschrijft, kun je hier meer lezen.