Je profiel op een datingsite herbergt een schat aan informatie over jou. Veel meer dan je je ooit kunt voorstellen. En het leuke is, dat je daardoor ook heel veel over jezelf kunt ontdekken, waardoor je veel makkelijker en sneller de liefde van je leven vindt.

De eerste groep deelnemers aan Leer je partner vinden in 6 weken! is nu drie weken onderweg. In die drie weken hebben zij de basis gelegd voor het vinden van hun partner via internet. En die basis begint met jezelf kennen en jezelf presenteren via een profiel. De profielen die zij al hadden en waarmee zij binnenkwamen tijdens de startsessie, zijn
inmiddels al vele malen herschreven. En weet je waar dat voornamelijk
door komt?

Wat ontdek je dan?

12b Ze hebben ontdekt wie ze zijn, welke kwaliteiten en talenten ze hebben, wat hun passies zijn en wat ze te bieden hebben aan een partner. En ál die dingen hebben ze nu weten samen te vatten in een profiel dat leest als een boek. Dat aantrekkelijk is en reacties oproept. Dat als vanzelfsprekend uitnodigt tot contact.

Ging dat dan zonder slag of stoot? Nee, zeker niet. Want als je anders naar profielen leert kijken, ontdek je ook wat je profiel over jezelf vertelt. De accenten die jij in je tekst legt, vertellen ongemerkt meer dan je zelf denkt. Je gemoedstoestand tijdens het schrijven van je profiel is duidelijker merkbaar dan je verwacht. Om maar niet te spreken over de verstopte boodschap of jij er zelf in gelooft dat jij je partner nu echt gaat vinden. Dat had je vast niet gedacht, toch?

Wat kun je ermee?

Of je er blij mee bent of niet, je hebt zelf de keuze of je er wat mee wilt, met al die informatie. De deelnemers in de groep wilden dat graag en hebben de afgelopen drie weken een enorme verandering doorgemaakt. Ze zijn gaan zien waar hun eigen mogelijkheden en kansen liggen en hebben duidelijke stappen gezet in hun persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de individuele chatsessies met mij hebben ze die geconcretiseerd. Soms met actiepunten, oefeningen of een gedachtewisseling die tot andere inzichten leidde.

Daarnaast merken ze nu dat ze profielen van andere singles op de datingsites anders lezen. Ze herkennen makkelijker wie ze uit de veelheid van profielen zouden kunnen selecteren om contact mee te leggen. Ze zijn er nog niet -ze zijn net begonnen om alles in de praktijk te brengen- maar merken al wel dat ze anders daten dan voorheen.

Van de huidige groep is al een aantal singles met iemand aan het daten en dat na drie weken! En 'gewoon' doordat ze aan de basis begonnen zijn en met hun profiel zichzelf en de ander ontdekken. 

Wil je ook makkelijker en sneller je partner vinden? Op 10 juli en 7 augustus starten er nieuwe groepen. Lekker in de rustige zomerweken, waarin je meer tijd aan jezelf kunt besteden. Schrijf je nu in om je ontdekkingstocht naar je partner gemakkelijker te maken. Ik help je daar graag bij!