Datingcoachingsprogramma’s

Vind je partner in 100 dagen

De meest rechtstreekse route naar de nieuwe liefde in je leven

Vind je partner in 100 dagen is het datingcoachingsprogramma waarin je ontdekt hoe makkelijk het is je partner nú te vinden.  Met de gestructureerde aanpak en de intensieve coaching door datingexpert Denise Janmaat heb je alles wat jou daarin kan ondersteunen. Jij bepaalt je tempo, kiest wanneer en waar je aan het programma wilt werken. En Denise is tijdens het hele programma beschikbaar om je met tips, suggesties, feedback en ondersteuning naar je doel te leiden. Want je gaat natuurlijk voor dat ene resultaat: Je Partner Vinden!

Meer info

Maatwerk Programma

Houdt rekening met jouw ritme en jouw situatie

Voor de single die zichtbaar is in de maatschappij, bijvoorbeeld als ondernemer, bestuurder, politicus of vaak in de (sociale) media in het middelpunt staat. Om het vinden van een partner in de luwte te kunnen laten plaatsvinden, is er het Maatwerk Programma. 1-op-1 exclusief aan de slag met datingexpert Denise Janmaat.

Meer info

Direct tips en ondersteuning om een goede start te maken

Workshop Succesvol Daten

Een hele dag alle fijne kneepjes van het daten leren van datingexpert Denise Janmaat. Meteen aan de slag zodat je resultaat ziet.

Meer info

Profielcheck

Maak van je profiel een magneet, zodat je vanzelf van de juiste singles een reactie ontvangt en tot een date komt. Persoonlijke tips en suggesties hoe je je profiel aantrekkelijker kunt maken.

Meer info

Individuele fotoshoot

Foto’s die jou echt in je kracht laten zien en je laten stralen, dat is het resultaat van de persoonlijke fotoshoot. De fotograaf is een kei in het jou op je gemak stellen. Je zult versteld staan!

Meer info

Zelfstudie – direct aan de slag

Stap-voor-stap handleiding Daten

Alles wat je wilt weten over daten in één duidelijk boek met vele voorbeelden. Dé handleiding om elke stap in 1 keer goed te zetten en snel De Ware te vinden.

 

Meer info

met dé datingexpert Denise Janmaat

Daag jezelf uit en maak in 7 dagen van je datingprofiel een magneet! Met een duidelijke en aantrekkelijke tekst trek je de kandidaten aan die goed bij je passen. Je rekent af met afwijzingen en nutteloze dates en gaat vanaf nu recht op je doel af: de liefde van je leven!

Meer info

Online Programma Succesvol Daten

Het meest uitgebreide en complete zelfstudiepakket met alle informatie en tools die jou helpen om snel en makkelijk je partner te vinden. Een absolute must als je afwijzingen, teleurstellingen en nutteloze dates wilt voorkomen en in 1 keer de rechtstreekse route naar je partner wilt nemen.

Meer info

1-op-1 coaching

Coachingsgesprek via Skype of telefoon

Stel je date-vragen, neem samen je profiel door, selecteer kandidaten, bespreek je dilemma’s met dé datingexpert.
In drie kwartier kun je een grote stap vooruit zetten in het gesprek met datingexpert Denise.

Meer info

Live persoonlijk coachingsgesprek op locatie

Een diepgaand gesprek van twee uur waarin je kunt bespreken wat jij wilt, advies kunt krijgen over het uit de weg ruimen van jouw specifieke obstakels of de route die je naar je partner leidt. Je gaat met nieuwe inzichten weer verder.

Meer info

Exclusief aan de slag met datingexpert Denise Janmaat

Tijdens de Coaching Intensive kun je al je vragen stellen, bespreken wat je maar wilt over het daten en jouw weg naar je partner. Jij staat centraal. De sessie met datingcoach Denise is inspirerend en motiverend. Je zet grote stappen vooruit. Een aanrader!

Meer info