Loading...

Voor de single die vastbesloten is zijn of haar partner te vinden

Of je nu net besloten hebt dat je op zoek wilt naar een partner of al langere tijd aan het daten bent en De Ware nog niet hebt gevonden, als je hier terecht bent gekomen dan is 1 ding zeker: je wilt je zoektocht gedegen en doelgericht aanpakken.

Je wilt zeker weten dat je zo kort mogelijk aan het zoeken bent en dat je hem of haar binnen korte tijd vindt. Dat lukt met het datingcoachingsprogramma ‘Vind je partner in 100 Dagen’ van datingexpert Denise Janmaat!

26Jij bepaalt wannéér je je partner vindt!

Als jij je partner echt wilt vinden, kun je ook bepalen wanneer dat gaat gebeuren.

“Oeps, is dat zo simpel?”, hoor ik je denken. Ja, zo simpel is het. Je zult het niet geloven, maar als jij het daten echt serieus gaat aanpakken, is die partner binnen handbereik. Je moet er wel voor in actie komen, maar dan heb je ook heel wat: de liefde van je leven!

Je hebt specifieke wensen ten aanzien van je partner en je relatie
en denkt dat je daarom nog niemand hebt gevonden?

Je zult versteld staan van de werkelijke reden waarom het je nog niet gelukt is!

In het dagelijks leven regel je van alles en nog wat alsof het de gewoonste zaak van de wereld is, maar als het over daten gaat lijkt het wel of je die handigheid subiet bent verloren. Het kost je moeite om een duidelijk en aantrekkelijk profiel over jezelf op te stellen, je lijkt telkens de verkeerde kandidaten te selecteren en krijgt ook nog eens nul op het rekest als je een contactverzoek doet. Wat gaat er fout?

Vriend(inn)en zeggen dat je te hoge eisen stelt en dat je daarom niet succesvol bent in het daten. Voor je gevoel valt het best mee wat je van een partner vraagt. En daarbij: je vindt dat je ook het nodige mag eisen; je bent niet zomaar de eerste de beste.

Anderen vinden dat je te kieskeurig bent en vragen zich af of je wel een partner wílt vinden. Ze denken dat je de schijn ophoudt door af en toe te daten, maar dat je geen serieuze pogingen onderneemt. Zij hebben in ieder geval de indruk dat je onbewust zélf de drempel bent die al die pogingen tot nu toe op niets heeft laten uitlopen. Jij hebt daar zo je eigen mening over. In het programma wordt haarfijn duidelijk wat de oorzaak is dat je je partner nog niet tegen het lijf bent gelopen en haal je dat obstakel ook weg. Je geeft iedereen het nakijken als je kunt melden dat je inmiddels je tweede date met een wel heel leuke single hebt.

Je kunt je partner nu al zien staan, als je maar weet in welke richting je moet kijken!

canstockphoto24752471Het klinkt je nu nog ongelooflijk in de oren en toch wordt dit werkelijkheid als wij samen aan de slag gaan. Als je kiest voor dit coachingsprogramma starten we met een live persoonlijk gesprek van twee uur bij mij op kantoor. Daarin leggen we de basis voor jouw route naar je partner.

In dit datingcoachingsprogramma vormen jouw inzet en mijn persoonlijke datingcoaching de pijlers van je succes. En de andere singles die aan het programma deelnemen zijn de waardevolle sparring-partners waar je veel aan zult hebben. Omdat zij in een vergelijkbare situatie zitten als jij, kunnen ze je feedback geven op vragen die je voorlegt, bijvoorbeeld op datingdilemma’s waarop je hun visie wilt. Je wordt ook door hen geïnspireerd omdat zij hun stappen op hun manier zetten, hetgeen je kan uitnodigen ook eens iets anders uit te proberen. Met elkaar werken we toe naar het vinden van de liefde van je leven.

De route om in 100 dagen je partner te vinden:

module 1

Alleen wat datingvaardigheden kun je overal leren. In dit programma beginnen we met het achterhalen van datgene dat jou nog van je partner weghoudt. Zo kijken we naar je patronen in liefde en relaties, naar je overtuigingen en de grootste dwarsligger die jouw obstakel vormt. Zodra je dat ontdekt hebt, voel je dat er beweging komt in je zoektocht. In plaats van doelloos rondlopen, krijg je helder in welke richting je het beste kunt gaan lopen.

2 Nu je dat helder hebt, is het in de tweede module tijd om een stap verder te zetten en te kijken naar je eigen rol in je zoekproces. Je ontdekt op welke wijze je je koers kunt wijzigen, zodat je je partner in het vizier krijgt. Het wordt duidelijk wat je achter je wilt laten om in volle vaart vooruit te kunnen. Natuurlijk krijg je van mij de tools aangereikt om die stappen gedegen te kunnen zetten.

module 3

Om zeker te zijn dat je in je nieuwe relatie sterk en stevig staat en krijgt wat je nodig hebt om er goed in te gedijen, gaan we in de derde module zorgen dat oude gewoontes en patronen echt afgehecht zijn. En ik kan je verzekeren: dat voelt bevrijdend. Je voelt dat je anders naar jezelf en je acties kijkt, dat je de wereld om je heen in een ander perspectief ziet, je ontdekt waar kansen en mogelijkheden liggen en vooral: dat je in beweging wilt komen! Je voelt de kracht groeien om jezelf te laten zien en je partner te gaan ontmoeten.

“Een aanrader!”

Met dank aan dit traject heb ik het over een compleet andere boeg gegooid! Denise weet duidelijk waar ze het over heeft en weet als geen ander hoe ze pijnpunten naar boven moet halen. Niet altijd gemakkelijk, maar wel noodzakelijk om tot het gewenste doel te komen…. een nieuwe levenspartner. Haar enorme humor en zelfspot maakte het contact met haar tot een feestje. Voor een ieder die het daten nu eens serieus wil aanpakken is dit programma een aanrader!
Mariëlle

Als het al niet in de eerdere modules gebeurde, gaan zich in module vier mooie dingen openbaren. Je gaat voelen wat de veranderingen uit de eerste modules met jezelf en je omgeving doen. Je treedt de wereld anders tegemoet, er wordt anders op je gereageerd en je maakt anders contact. Je gaat ervaren wat er gebeurt als je jezelf echt gaat laten zien. Met de praktische vertaalslag naar het daten (in bijvoorbeeld je profiel en de keuze van geschikte kandidaten) voel je hoe je zelf richting geeft aan de route naar je partner.

module 5

Je hebt nu helder wie er het best naast je past en kunt er ook voor gaan staan. Dat voelt anders! In module vijf voel je het grote verschil tussen ‘krijgen wat je krijgen kunt’ of ‘krijgen wat je hebben wilt’. In alles wordt voelbaar wat dat betekent, hoe je dat doet en vooral: hoe je dat ontvangt!

Na hard werken is het oogsten extra plezierig. Met alles wat je in de afgelopen modules hebt gedaan, ben je klaar om te genieten van de oogst. Dat betekent in de praktijk het ontvangen van contactverzoeken of uitnodigingen voor dates. Natuurlijk besteden we in deze module aandacht aan hoe je daarbij je nieuw verworven kennis en ervaring meeneemt en toepast. Je ervaart dat een date heel anders verloopt en als vanzelfsprekend leidt tot de volgende.

module 7

En daarmee ben je bij de laatste module aangekomen, module zeven. Daarin vier je de successen van alles wat je geleerd en gedaan hebt. Deel je met mij en je mede-daters hoe je date heet of kun je ons zelfs al vertellen dat je De Ware hebt gevonden. Je hebt vertrouwen in de liefde, je relatie en de toekomst. We kijken naar het bestendigen van de relatie. Je weet wat je aandachtspunten zijn om ervoor te zorgen dat jullie een lange, liefdevolle reis door het leven gaan afleggen, die recht doet aan wie je bent en wat je nodig hebt.

Waarom je met mij de liefde van je leven vindt

Voor het behalen van je succes in daten heb je een expert nodig die bereid is alle kennis en jarenlange ervaring met jou te delen. Die bovendien jouw situatie kent en weet wat jij tegenkomt als je aan het daten bent. Die expert ben ik, Denise Janmaat.

In 1998 startte ik de allereerste datingsite van Nederland (D-Date.nl) en bouwde die in de jaren daarna succesvol uit. Tegelijkertijd merkte ik dat de toename van het aantal datingsites ertoe leidde dat relatief gezien steeds minder singles hun partner vonden langs die weg. Door singles te leren hoe zij internetdaten succesvol kunnen inzetten om de liefde van hun leven te vinden en hen daarbij persoonlijk te begeleiden, bleek de slagingskans sterk toe te nemen. En omdat ik de datingcoaching met zoveel plezier doe, heb ik me daarop sinds 2010 geconcentreerd. Met de door-ontwikkeling van mijn succesvolle datingcoachingsprogramma’s loopt de score steeds verder op; zo’n 85% van de singles slaagt er binnen 3 maanden in om hun partner te vinden, terwijl het menigeen zelfs sneller lukt.

Naast een expert in online daten en dating- en relatiecoaching ben ik al sinds 1989 ondernemer. Daardoor weet ik wat het betekent om in een zakelijke omgeving te functioneren, met alle druk, stress, uitdagingen en problemen die erbij horen. En ik begrijp daardoor dat jij soms moet schipperen, soms ook even een sparring partner nodig hebt en af en toe een zetje. Je hoeft aan mij geen uitleg te geven; ik heb aan een paar woorden genoeg.

Op sommige momenten ben ik ook degene die je in de spiegel doet kijken. Die jou tegengas geeft en kritische vragen stelt. De luis in de pels die zo vervelend schurkt, maar die je nodig hebt om verder te komen. Die met zachte en soms wat hardere hand zorgt dat je de eventuele hobbels op de weg naar je partner overwint.

Daarom vind je met mij de liefde van je leven!

“Investering in je toekomst”

Denise weet waar ze het over heeft, is betrokken en enthousiast en weet je te prikkelen om anders naar jezelf en degene die je zoekt te kijken. Ze geeft in het programma concrete handvatten. Het daten wordt weer leuk en spannend! Ik raad iedere dater aan zichzelf dit programma te gunnen, het is een investering in je toekomst.
Bianca

Inhoud programma ‘Vind je partner in 100 dagen’

Modules
Programma:

De modules bestaan uit video’s, MP3’s, oefeningen en checklisten die je alle stappen van het daten en de Succes-Strategie toelichten. Je doet ze in je eigen tempo en online, dus je hoeft er de deur niet voor uit.

Live startsessie
van het programma:

In een persoonlijke coachingssessie van twee uur met Denise leg je de basis voor je datingsucces. In de beslotenheid van haar kantoor heb je alle privacy om dit vertrouwelijke gesprek te hebben.

Datingcoaching
gedurende het programma:

Om de week een coachingssessie van 1 uur online met de andere deelnemers en Denise om vragen te stellen, nieuwe dingen te leren, tips te krijgen. Zeer waardevol omdat je ook veel leert van de onderwerpen die de anderen aanreiken.
Verspreid over de 100 dagen vijf online 1-op-1 sessies waarin je persoonlijk met Denise alles kunt bespreken en gecoacht wordt.

PrivateLounge:

Alle deelnemers aan het programma krijgen toegang tot het besloten gedeelte van de site, waarin je elkaar vragen kunt stellen, feedback aan elkaar kunt geven en gelegenheid hebt te sparren met elkaar. Zo kun je inzichten delen, je teksten aanscherpen en voelen wat je tekst of reactie met iemand doet. Denise kijkt mee in deze PrivateLounge en reageert op onderwerpen die er spelen.

Wekelijks contactmoment:

Je wordt scherp gehouden door elke week je voortgang te rapporteren en je bewust te zijn van de ontwikkeling die je doormaakt en de stappen die je zet.

Persoonlijke, individuele fotoshoot:

In het programma is tevens een persoonlijke fotoshoot begrepen, zodat je een goede serie natuurlijke foto’s van jezelf hebt. De plezierige wijze waarop de fotograaf je op je gemak weet te stellen, gaat ook jou prachtig op de foto’s brengen. De uitstraling die je door dit programma hebt gekregen, is daarmee meteen vastgelegd. Je foto’s vertellen het verhaal en trekken de juiste partner aan.

Waar

locatie-waarHet persoonlijke coachingsgesprek van twee uur met Denise aan het begin van het programma vindt plaats in ons kantoor in Heemskerk. Het ligt direct aan de afrit van de A9. Naast het pand bevinden zich voldoende gratis parkeerplaatsen. Ook per openbaar vervoer is onze locatie goed bereikbaar. De bushalte ligt op circa 13 minuten lopen of je neemt een taxi vanaf station Uitgeest (5 minuten rijden).
Alle overige sessies vinden online plaats. Die volg je dus vanuit je luie stoel, waar dan ook.

Wanneer

Dit programma kun je elke dag starten. De dag waarop je begint met de eerste module is de startdatum van het programma. Je doorloopt het programma in je eigen tempo en op jouw moment. Alleen de data van de tweewekelijkse online coachingssessies met Denise en de andere deeelnemers liggen vast; de rest bepaal je zelf. Omdat die sessies opgenomen worden, mis je ze nooit als je er een keer niet bij kunt zijn. En omdat je 100 dagen hebt, heb je alle tijd om alle stappen op weg naar je partner goed te zetten. Daarmee ben je verzekerd van de gedegen aanpak die je ondersteunt bij het vinden van de juiste partner.

Je deelname

Na al deze woorden ga ik graag met je over tot daden. Dat is immers waar je hier voor komt: je partner vinden! En dat je daarmee de volgende single kunt zijn die het programma met succes afsluit, dat heb je inmiddels uit de reacties van eerdere deelnemers wel begrepen. Ik zet me graag voor je in en zal met veel plezier al mijn kennis en jarenlange ervaring met je delen. Je hebt de unieke mogelijkheid om nu op een daadkrachtige, gedegen wijze richting te geven aan jouw toekomst met de liefde van je leven. Ik kijk uit naar onze eerste ontmoeting om samen van start te gaan!

Meld je via onderstaande knop aan en je kunt aan de slag.

Vind je partner in 100 dagen

Mocht je in termijnen willen betalen, dan is dat ook mogelijk.

Je betaalt dan per termijn EUR 525,–. Door de kortingsaanbieding is het termijnbedrag EUR 415,–.

De eerste termijn voldoe je bij inschrijving voor het programma, de tweede termijn één maand na inschrijving en de derde termijn twee maanden na inschrijving. Met de inschrijving voor het programma verplicht je je alle termijnen te betalen.

Ja, ik wil mijn partner vinden! (betaling in termijnen)

Je hebt geen tijd?

Je besteedt tijd aan dingen die je belangrijk vindt. Dat mag ik hopen tenminste. Elke dag van de week heb je 16 uur ter beschikking om te besteden, 112 uur per week. Daarvan werk je wellicht een aantal uren, doe je boodschappen, kook je voor jezelf, ga je sporten, spreek je af met vrienden, et cetera. Hoeveel uur per week besteed je aan het vinden van je partner? Als je dat echt graag wilt, dan kun je daar een paar uur per week aan besteden. Laat dat nou voldoende zijn om in 100 dagen je partner te vinden….

Je hebt geen geld?

Je geeft geld uit aan je sport en je hobby’s, aan uitgaan met vriend(inn)en, vakantie of een weekendje weg, een hapje eten in de stad, een concert of theatervoorstelling, kleding, de kapper, een dagje sauna, cadeau’s, een lezing, workshop of opleiding en wat al niet meer. Als je echt graag een partner wilt, is een investering om hem of haar te vinden goed besteed. Het levert je jaren plezier, warmte, geluk, gezelligheid, geborgenheid en nog veel meer. En dat kun je al ‘verdienen’ in 100 dagen!

Je denkt dat het jou niet lukt?

Je hebt al zo vaak in je leven bewezen dat je je doel kunt bereiken als je er maar voor gaat. Of het nou gaat om je veterdiploma, je zwemdiploma, die opleiding voor je werk, die promotie, dat huis dat je zo graag wilde, die auto, die mooie foto op die bergtop, aanwezig zijn bij die voorstellling waar bijna geen kaarten voor te krijgen zijn, een vrije dag terwijl er eigenlijk onderbezetting is, enzovoorts. Als je echt voor jezelf gaat staan, lukt het je. En omdat dit iets is dat heel dichtbij komt, echt over jou gaat en het al je leeuwen en beren, spoken en spinnen in beweging brengt, heb je hier net een zetje bij nodig. Af en toe de bevestiging dat je het goed doet, de suggestie om het net even anders aan te pakken, de feedback die ervoor zorgt dat je voelt dat je nu de goede richting in slaat en het duwtje in de rug dat je net even verder brengt dan je tot nu toe gegaan bent. Je weet wel dat je het kunt….

Ja, ik wil mijn partner vinden!
Voor ik deelnam aan het programma schreef ik een profiel, dat veel te lang was en geen duidelijk beeld gaf wie ik was, de ander kon het zich niet goed voorstellen, waardoor het niet uitnodigend was. Er waren elementen in mijn contactverzoeken, die de ander tegenhield om er positief op in te gaan en ik selecteerde niet de juiste kandidaten, waardoor ik telkens afwijzingen ontving.
Door mijn deelname aan het programma heb ik mezelf helder kunnen neerzetten. Ik kon aangeven wat ik belangrijk vond en kon mijn mogelijke partner daarin meenemen. Daardoor voelde de ander zich uitgenodigd en zo kreeg ik leuke reacties en ontmoetingen. Ook leerde ik de juiste kandidaten te selecteren en er een aantrekkelijk contactverzoek aan te schrijven.
Nu kan ik het bijna nog niet geloven, maar het gaat heel goed tussen X en mij. Het is wennen om na 18 jaar zonder partner te zijn geweest nu weer een relatie te hebben, maar we vinden daarin steeds beter de balans die voor ons beiden goed voelt. Het is heerlijk om iemand gevonden te hebben, waar ik me zo bij thuis voel!
Tijdens de samenwerking kon Denise soms confronterend zijn maar dat was voor mij juist goed en leerzaam. Dit gebeurde met respect en humor. Ik kon me open stellen voor haar suggesties. Zij is heel praktisch ingesteld, als er een blokkade was om een stap te nemen, had ze daar leuke oefeningen voor. Het was wel hard werken, hoor! Haar enthousiasme om mij aan een partner te willen helpen werkte aanstekelijk. Ze geeft veel positieve feed-back. Ik kan het iedereen aanraden om het programma te doen.
Anneke
Ja, ik wil mijn partner vinden!

Belangrijk om te weten:

Op de aanschaf van het programma heb je 14 dagen wettelijke bedenktijd. Echter: zodra je hebt ingeschreven, ontvang je al de eerste materialen. Zodra je daarmee aan de slag bent gegaan, vervalt de mogelijkheid om je aanschaf te annuleren. Je kunt dan wel afzien van deelname aan het programma door dat schriftelijk te melden binnen 24 uur, doch dan zal er EUR 75,-- administratiekosten in mindering worden gebracht op het te restitueren bedrag.
Ja, het programma is nu afgerond en ik mag wel zeggen met succes, want de man die ik ontmoette, XXX, is nu mijn vriend. Het voelt heel goed, alsof we elkaar al langer kennen. Ik vond het heel leuk om door jou gecoacht te worden en ik voelde me door jou erg gesteund (dat was belangrijk voor me). Bedankt ook voor je goede adviezen!
Inge (43)
Denise, dank zij jou heb ik toch mezelf terug gevonden en ben geëvolueerd tot wie ik nu ben. Ik kijk de toekomst eindelijk met vertrouwen in de ogen. Het voelt oh zo goed aan om geliefd te zijn en te kunnen liefhebben. Mijn kinderen, vrienden en familie leven met me mee en dat geeft een veilig gevoel. Denise ik ben je heel dankbaar voor je mooie werk dat je verricht. Je hebt een fantastische job! Bij deze wens ik je nog heel veel succes met je missie! Ik ben je heel dankbaar!
Lut (59), België
Met mijn enige reactie is het resultaat gelijk 100%. Ik heb het zeer naar mijn zin met deze reactie. Wil mijn contact met mijn date verder uitdiepen. Op dit moment ben ik erg blij en gelukkig. Een heerlijk gevoel!
Ja, ik ben helemaal in de wolken. Iedere dag heeft er een paar uur bij gekregen. Heel bijzonder! Je hebt daar een grote bijdrage aan geleverd.
Jeannette (62)
Voordat ik aan het programma begon, was ik single en had nog nooit een relatie gehad. Ik had genoeg dates gehad, maar dat bleef vrijwel altijd bij één date en ik had meestal eigenlijk geen flauw idee waar dat aan lag. Ik zie mezelf als een normale jongen en voor mijn gevoel waren de dates vaak best gezellig. Niet direct meer dan dat, maar voor mij wel een basis om nog een keer af te willen spreken. Ik zag je datingcoaching als een laatste kans om te proberen een relatie te krijgen. Als dit niet zou lukken zou ik er verder klaar mee zijn en er in mijn leven geen tijd meer aan ‘verspillen’.
Het programma voldeed aan de verwachtingen. Positief was, dat er lotgenoten (mede-deelnemers) zijn die op een forum feedback geven op jouw teksten etc en vice versa en dat dit toch een soort van ‘wij-gevoel’ creëert. Ook een sterk punt is, dat het programma je min of meer dwingt om er echt voor te gaan, dus ondanks drukte door werk of training of wat dan ook toch dat berichtje schrijven en het niet uitstellen. De interactieve sessies heb ik ook gewaardeerd en discussies worden op een nette manier afgerond als de ingeplande tijd is verstreken. Ik had het gevoel dat Denise er in eerste instantie is om mensen echt te helpen en pas in tweede instantie om er een boterham mee te verdienen, terwijl die indruk bij ‘normale’ datingsites toch duidelijk anders is.
Door het programma kreeg ik het vertrouwen en de skills om te zorgen dat er een vrouw in mijn leven komt plus inzichten op het relationele vlak die me ook daarbuiten (bijvoorbeeld werk) kunnen helpen in mijn ontwikkeling. Op een berichtje van mij kwam nu in het algemeen wel een reactie terug. Ik ben me nu meer bewust van hoe ik op anderen overkom en me ook ervan bewust dat wat je in een bepaalde situatie als man zou willen horen niet hetzelfde is als wat een vrouw zou willen horen. Belangrijk is ook dat ik meer laat blijken wat ik voel en waardering laat blijken.
Het is allemaal nog geen automatisme, maar ik ben me ervan bewust en kan eraan werken en bij stil staan.
Het programma leverde me een relatie op, die helaas na een paar maanden ten einde is. De reden van deze breuk kan ik echter beter duiden dan ik voor mijn deelname had gekund en ik zal nu echter met vertrouwen op zoek gaan naar een nieuwe relatie. Het verandert ook mijn kijk op mezelf en anderen in een andere setting, bijvoorbeeld werk.
Als ik geen gebruik had gemaakt van jouw datingcoaching dan was ik er nu waarschijnlijk klaar mee geweest en nu weet ik dat een relatie ook voor mij is weggelegd.
Ik kwam bij je terecht doordat ik een reclame zag over de profielcheck. Bij deze check kreeg ik nuttige feedback en vervolgens een aanbieding voor het programma. Toen heb ik uiteindelijk besloten om hiervoor te gaan. Er is ook keuze uit een aantal minder uitgebreide programma’s, maar ik had het idee dat, als ik echt wat wilde, ik voor het dit programma moest gaan.
Denise is een innemende persoonlijkheid, die weet door te dringen tot de kern van je probleem en op een positieve manier helpt om hieraan te werken. Het feit dat ze in een rolstoel zit maakt die positieve houding nog indrukwekkender.
Er zijn mensen in mijn omgeving van wie ik ervan overtuigd ben dat ze baat zouden hebben bij dit programma. Als iemand mij zou benaderen met de vraag hoe ik dat nu heb gedaan of ik zou weten dat iemand ook worstelt met het vinden van een partner zou ik dit programma wel aanraden en er wel nadrukkelijk bij vermelden dat je ervoor open moet staan; je moet de ‘confrontatie’ aan durven gaan en niet denken dat je het beter weet, anders zat je daar niet.
Arjan (40)
XX en ik gaan samen verder; het zit goed. Zo snel resultaat had ik niet verwacht. De rest van het programma hoef ik niet meer te volgen. Ik wil je heel erg bedanken voor al je adviezen, ze waren zeker waardevol.
Marjorie (29)
Ik ben het programma bij je gestart, omdat ik na heel veel pogingen nog steeds geen partner had gevonden. Ik was behoorlijk sceptisch geworden of het me nog wel zou lukken.
Het bleek dat je het gedegen aanpakt en ik vond het prettig om regelmatig persoonlijk advies te krijgen. Dat spoorde me aan om ervoor te gaan. Vooral het samen kijken naar geschikte kandidaten vond ik heel leerzaam, omdat je me op een heel ander (succesvol) spoor hebt gezet. Ook leerde je me op andere manieren naar relaties te kijken, te kijken naar mogelijkheden in plaats van beperkingen. Dit heeft ook een positieve inslag gehad op mijn sociale leven in het algemeen en mijn persoonlijke ontwikkeling.
Nu heb ik al sinds een half jaar een fijne relatie met een vrouw, die ik via relatieplanet heb ontmoet. Ik ben heel blij dat ik iemand heb kunnen vinden waarvan ik hou. Ik ervaar dit als een verrijking van mijn leven. Ik ben erg dankbaar dat je me hiermee hebt kunnen helpen.
Arjan (35)
Voordat ik aan het programma begon was ik single. Ik had meerdere keren via internet gedate maar telkens weer bleek het geen goede match. Ik ontmoette niet de juiste mannen. De mannen die ik via datingsites ontmoette, waren vaak al getrouwd of zaten nog in een relatie. Ik voelde me ontmoedigd, omdat ik het gevoel had telkens dezelfde fouten te maken en ik had geen idee hoe dat te veranderen of aan te pakken. Ik wilde graag een relatie met iemand die bij me past. Ik heb me in het verleden gefocust op een ideaalbeeld maar dat leverde me niets op. Ik moest in het begin veel schroom overwinnen om mezelf bloot te geven in de profielteksten en met de profielfoto, maar het enthousiasme van Denise heeft me over de streep getrokken. Ik zag er eerst als een berg tegenop om weer via internet te gaan daten maar met de tips en adviezen van Denise voelde het niet langer zwaar aan. Ik voelde me gestimuleerd om op een andere manier naar de profielen te kijken dan ik gewend was. Ook het samen met anderen uit het programma aan de tekst schaven, heeft mij enorm geholpen. Ik voelde me gesteund door het samen delen van ervaringen met daten. Dankzij Denise heb ik 4 maanden geleden een heel leuke man ontmoet met wie ik nog steeds heel gelukkig ben. Door de tips van Denise ben ik mij meer bewust geworden van hoe ik overkom op anderen en wat het effect is van de profieltekst. Voor mij was een eyeopener om samen de profielen te bekijken van mogelijke kandidaten. Door de samenwerking met Denise kreeg ik meer zelfvertrouwen en uiteindelijk durfde ik het aan om mijn profiel online te zetten. Ik kreeg veel reacties en vaak ook heel leuke. Dat was een heel nieuwe ervaring voor mij. Ik heb mij op twee datingsites ingeschreven en binnen een paar weken ontmoette ik mijn huidige vriend. Mijn vriend en ik vullen elkaar heel goed aan en ik voel mij door hem heel erg gewaardeerd. Sinds ik hem heb ontmoet, voel ik me meer compleet. Ik geniet heel erg van het samen zijn (ook als zijn drie kinderen er zijn!). Deze relatie voelt als een enorme verrijking van mijn leven. Ik zou nog steeds alleen zijn als ik Denise niet had ontmoet. Via via vertelde iemand mij heel enthousiast over een datingprogramma waarbij je binnen 7 weken je partner ontmoet. Dat leek me te mooi om waar te zijn, maar toen ik de website bekeek en ook de filmpjes op internet, heb ik contact opgenomen om een afspraak te maken. Denise is een datingcoach die je op een andere manier laat kijken naar daten. Daarnaast is zij een geweldige tekstschrijver. Denise laat je zien dat daten niet moeilijk of ingewikkeld hoeft te zijn.
Fleur (43), communicatieadviseur
Ik stond positief in het leven, leuke baan, leuk sociaal leven, maar miste toch een maatje. Na mijn scheiding had ik meerdere malen een relatie gehad. Het patroon was als volgt: aanvankelijk leek het leuk, maar na een tijdje ging het mis. Mijn motto is: dat ligt niet alleen aan de ander, maar daar heb je zelf ook een rol in. Voor mij aanleiding om eens kritisch naar mezelf te kijken wat de oorzaak hiervan was en kijken of ik hier verbetering in kon brengen. En of ik wel voldoende open stond om echt een relatie aan te gaan. Dit was voor mij aanleiding om het programma te starten.
Door het programma heb ik een beter zelfbeeld gekregen en meer inzicht in mijn wensen/beelden van een partner. Als je resultaat van het programma wilt hebben. betekent dit investeren en tijd inruimen. Het is niet iets wat je er bij doet, maar kan pas resultaat opleveren als je de tijd neemt om goed naar je zelf te kijken en je verwachtingen over een partner scherp kan formuleren. Tijdens het programma realiseerde ik mij dat ik naar mezelf en toekomstige partner hierin eerder niet scherp genoeg geweest was. Bovendien vond ik de combinatie: persoonlijk gesprek, coaching via skype en de meeting room een goede mix om persoonlijke ervaringen met Denise en met andere lotgenoten te delen. De systematische opbouw van het programma heb ik als uiterst professioneel ervaren. Het kostte mij de nodige tijd om mijn profiel scherper te krijgen, maar toen ik het op een dating site plaatste was het resultaat verbluffend. Heel veel reacties. Dat geeft je vleugeltjes van ‘Yes ik ben aantrekkelijk genoeg’.
De reacties op mijn profiel hebben wel tot de nodige mailwisselingen geleid. Ook zijn hieruit wat afspraakjes gekomen. Maar uiteindelijk heb ik zelf contact met een man gezocht, waarmee ik inmiddels al bijna een jaar zeer gelukkig ben. We hebben een goede mix van samenzijn. We delen een aantal hobbies, maar doen ook dingen apart. We hebben inmiddels enkele vakanties achter de rug en genieten van elkaars aanwezigheid.
Ik ben blij dat ik de stap genomen heb om het programma ter gaan volgen. Ik heb nu een weloverwogen partnerkeuze gemaakt. Het programma heeft mij doen inzien dat zoals Denise zegt je zelf aan het stuur zit je tot een goede partnerkeuze kunt komen. Een partner kiezen is een serieuze aangelegenheid, waarin je moet investeren, door goed inzicht te krijgen wat je zelf wilt en wat je van je partner wilt. Een leuke man op het eerste gezicht is echt onvoldoende.
Ik had Denise eerder ontmoet tijdens een groepssessie. Toen trof mij haar professionele aanpak. Ze laat je geloven in jezelf, maar spiegelt ook op positief kritische wijze terug. Haar aanpak is systematisch en bijzonder professioneel. Bovendien is het een positief ingestelde vrouw die echt in het leven staat.
Ik heb inmiddels enkele mensen doorverwezen naar Denise. Vrouwen, die een vergelijkbaar patroon kennen. Aanvankelijk lijkt de relatie leuk, maar na een tijdje volgt de teleurstelling. Ik heb met de vrouwen, die ik heb doorverwezen de site van Denise doorgenomen en aangegeven wat het mij heeft gebracht.
Rosina (63)
Denise, jouw strategie heeft mij op een nieuw pad met een droompartner gezet. Daarbij zijn meer focus en diepgang in voorbereiding, chauffeur zijn in eigen bus en letterlijk het gevoel laten spreken de sleutel voor succes voor mij geweest.Aan jou had ik een inspirerende, maar ook scherpe coach, die er niet voor terugdeinsde om lastige vragen te stellen en een spiegel voor te houden. Tegelijkertijd bood je een veilige omgeving voor het delen van onzekerheden en voor experiment.
Je vertrouwen en enthousiasme hebben op mij aanstekelijk gewerkt en me er op momenten van minder geloof en gezonde tegenzin weer frisse moed en doorzettingsvermogen gegeven. Dankjewel!
Lisette, projectleider
Ontzettend bedankt voor dit mooie, leerzame traject en het kadootje dat daaruit voort is gekomen!
Bertine
Ja, ik wil mijn partner vinden!

Dank voor je leerzame coaching. Ben nu heel gelukkig met mijn partner, geliefde. Veel sukses verder Denise. Hartelijke groet,

Maria
Ja, ik wil mijn partner vinden!