Vandaag eens een tip waarmee je  letterlijk je voordeel kunt doen. Door Singlessite is namelijk een goed initiatief ontplooid waarvan naar onze mening zoveel mogelijk singles gebruik zouden moeten maken: het Singlekompas!

Logo_kompas_klein

Met het Singlekompas krijg je korting, speciale voorrechten of heb je een ander voordeel, afhankelijk van het product of de dienst die wordt aangeboden. Misschien had je er nog niet van gehoord of wil je de kat uit de boom kijken; je zult het echt niet willen missen.

Uit eerste hand weten we dat het aantal singles dat het gratis Singlekompas heeft aangevraagd flink is toegenomen. Er wordt dan ook gekeken naar het uitbreiden van de kortingsmogelijkheden om het leven van de single nog aangenamer te maken. Als single val je immers meestal niet in de goedkoopste prijsklasse omdat je niet met meer personen bent. Met het Singlekompas wordt dat probleem dus voor je opgelost!

Vraag daarom het Singlekompas vandaag nog aan. Het is gratis en levert je dus alleen maar voordeel op! Als je hier klikt, kom je vanzelf in het aanmeldformulier terecht.

Wil je op de hoogte blijven van de berichten in ons weblog, laat dan rechtsbovenaan de pagina je e-mailadres achter. Je krijgt dan een seintje als er een nieuw bericht is geplaatst met weer nieuwe tips voor daten.