Loading...

Een aantrekkelijk en duidelijk profiel werkt als een magneet:

met gemak trek je de juiste kandidaten aan en vind je je partner!

Doe de profielcheck en ontdek jouw eigen magneet!

Net als vele andere singles heb je je al vaker vertwijfeld afgevraagd hoe het nu komt dat je nog steeds De Ware niet hebt gevonden. Je hebt al talloze keren je profieltekst veranderd en er nieuwe foto’s bij geplaatst en nog steeds is het resultaat bedroevend.

Je hebt al zo vaak zitten schrappen in je tekst, hebt ‘m aan vriend(inn)en laten lezen en vergeleken met andere profielen op de site en nóg heb je het gevoel dat je er niet stralend mee uit de verf komt. Je bent ervan overtuigd dat je in het echt leuker, interessanter, grappiger enzovoorts bent dan er nu staat. En ook die beschrijving van je partner lijkt niet op degene die je in je dromen zo ziet komen aanlopen.

Aan al dat geworstel kun je nu snel een einde maken met de Profielcheck !

De heldere analyse die datingexpert Denise Janmaat van je profiel maakt, vertelt ze je persoonlijk in een MP3-file. Je ontvangt die MP3 per mail en kunt er op het moment dat het jou uitkomt naar luisteren. Zo kun je, terwijl je luistert naar haar bevindingen, meekijken op je scherm naar je profiel en zie je direct wat ze met de vele persoonlijke tips bedoelt. Ze geeft je concrete voorbeelden, zodat je weet hoe je je profiel kunt aanpassen.

En dat niet alleen!

Met de Profielcheck ontdek je ook of je al op het punt staat je partner te ontmoeten!

Denise kan je duidelijk aangeven wat er nog voor nodig is om de liefde van je leven in de armen te sluiten. Dat is fijn, want daarmee kun je concreet aan de slag. Je wilt niets liever dan dat, want oeverloos daten is weinig aantrekkelijk.

Ja, ik wil graag een profielcheck!

Als je een duidelijke en snelle stap voorwaarts wilt zetten in het daten,
ga je nú aan de slag!

Met de Profielcheck leg je een solide basis voor je succes. Je ontdekt waar je heel gericht aan kunt werken om je partner te vinden. De waardevolle tips en suggesties van Personal Datingcoach Denise Janmaat helpen je om serieus werk te maken van het vinden van je partner. Gestructureerd aan de slag om je doel te bereiken.

Met de Profielcheck investeer je in jezelf en je toekomst. De analyse van Denise brengt je een grote stap voorwaarts en leert je meer dan je nu kunt bedenken. Als je jezelf dat waard vindt, is de Profielcheck de juiste keuze.

Voor deze zeer persoonlijke analyse van je profiel door ervaren datingcoach Denise Janmaat, hoef je slecht EUR 49,– te investeren in jezelf. Als BONUS ontvang je van Denise de inschatting van de termijn waarop je je partner vindt én de acties die je kunt ondernemen om die periode nog te bekorten.

Ja, ik wil graag een profielcheck!

Als je nu nog moet nadenken of je deze investering in jezelf wel wilt doen, is het raadzaam om bij jezelf na te gaan hoelang je nog wilt doen over het vinden van je partner. Of om bij jezelf na te gaan of je echt nú al je partner wilt vinden.

Want een aarzeling om het serieus aan te pakken, kan ook betekenen dat je er misschien nog niet helemaal aan toe bent om de liefde van je leven nu al in je armen te sluiten. Dan is het ook beter dat je de Profielcheck nog uitstelt tot het moment dat je er wél aan toe bent.

Ervaringen van eerdere deelnemers

Ik heb je Profielcheck ontvangen en ben er gisteren meteen mee aan de slag gegaan. Bedankt voor je verhelderende verhaal. Morgen ga ik Profiel 2.0 lanceren, ben benieuwd!
(2 dagen later) Even een kleine status-update. Het eerste berichtje dat ik verstuur aan een vrouw waarmee ik ook echt wil daten, heeft gelijk succes! Dit kan geen toeval zijn ;-) Dit had ik maanden eerder moeten doen. Nogmaals dank! Groet,
Gert
Beste Denise,
Hartelijk dank voor je uitgebreide feedback.
Ik heb er gisteren met plezier naar geluisterd en je zeer bruikbare tips meteen toegepast.
Nu maar hopen op leuke reacties!
Bedankt!
Daniël
Beste Denise, Ik wil je nog even terug geven dat ik je manier van terugkoppelen (de Profielcheck) erg prettig heb gevonden. Ik kreeg er veel energie van en ben direct aan de slag gegaan om m’n profiel aan te passen. Het is veel meer ‘Betty’ nu. Bedankt dus! Laat de mannen nu maar komen ;)
Betty
Wauw, Denise, bedankt voor je snelle reactie en de enorm goede tips!
Zoals ik al aangaf heb ik iets dergelijks nog niet eerder gedaan en het is echt heel erg helpful als er een professional over je schouder meekijkt. Dit was dus zeker geen verspilde moeite (of geld), want ik ga jouw tips absoluut gebruiken. Nogmaals bedankt en als ik nog vragen heb kom ik zeker bij je terug.
(twee dagen later) Ik heb m’n, nu met jouw tips aangepaste, profiel vanmiddag op relatieplanet geplaatst en de reacties stromen nu al binnen. Echt ongelooflijk! De manier waarop je dit doet met zo’n MP3 voelt ook heel persoonlijk aan; geweldig!
Barend (50)
De profielcheck is voor mij zeer verhelderend. Denise geeft duidelijke uitleg en tips over je dating profiel. Ze behandeld je profiel stap voor stap van je Nickname, foto’s tot je profiel tekst.
Op een objectieve manier geeft ze aan hoe het profiel gelezen kan worden en geeft tips hoe je het beter of anders kunt aanpakken door zinnen of woorden aan te passen, waardoor je voorkomt dat je profiel tekst verkeerd begrepen wordt en je doel voorbij streeft. Deze profielcheck krijg je vervolgens in een mp3 bestand opgestuurd zodat je het nog eens kan beluisteren en alle tips en opmerkingen nog eens op je in kan laten werken.
Dus ik kan het zeker iedereen aanraden een profielcheck aan te vragen.
Gerard
Een profielcheck, dat heb ik uiteraard niet nodig…. De reden om deze toch aan te vragen, was deze in combinatie met een fotoshoot werd aangeboden. Kan geen kwaad wat positieve feedback, dacht ik… Reden voor de fotoshoot was dat ik onvoldoende echt leuke foto’s had. Tegelijkertijd knaagde er iets over mijn profiel. Een gevoel dat ik er niet helemaal achter stond. Dat ik vooral bezig was een beeld van mijzelf neer te zetten. Een aantal vrouwen waarvan ik dacht dat ze hoe ze zichzelf beschreven en wat ze zochten best zouden kunnen passen, had afwijzend gereageerd. Hoe kwam dat?
Via de datingsite waarop ik sta, staat een link naar de site van Denise. Een heldere en no-nonsense tekst en aantal handvatten (oa fotoshoot, profielscheck en workshop) aanbiedend om stevig en luchtiger in het daten te staan, maakten mij enthousiast.
Binnen een dag had ik de MP3 met de profielcheck. In plaats van overladen te worden met complimenten ;-) was er kritisch en opbouwend commentaar. Het is even wennen dat iemand je profiel beoordeelt op deze manier. Je kan niet wat terug zeggen, vragen of doorvragen. De tweede keer dat ik luisterde naar de MP3, snapte ik wat er ontbrak aan mijn profiel. Ik was meer bezig om beeld van mijzelf neer te zetten in plaats van mijzelf te laten zien. Het resultaat is nu dat ik veel meer het gevoel heb dat ik er sta. Een onverwacht effect is ook dat ik meer trots ben op de beschrijving die er nu staat en gemakkelijker aan het daten ben.
Als ik de profielcheck niet had gedaan, dan waren er waarschijnlijk veel meer afwijzingen gekomen. Gevoelens van wat gebeurt er nou? hoe kan dit? is dit wel de manier om een nieuwe partner te vinden? Nu is er meer een openheid en nieuwsgierigheid, dit ben ik! en wie ben jij?
Het is even wennen om via een MP3 commentaar te krijgen, maar ik kan het je aanraden.
Remko (44)