Loading...

Aan de hand van vele voorbeelden en tips, leidt datingexpert Denise Janmaat je stap voor stap door alle fases van het daten.
Ze onthult je haar Succes-Strategie voor het internetdaten, die zij in de loop der jaren ontwikkelde.

Als oprichter van de eerste datingsite in Nederland (in 1998) kent zij het klappen van de zweep. In al die jaren begeleidde zij al vele singles op de weg naar hun partner. Ze vertelt in dit boek de fijne kneepjes om het daten ook voor jou tot een succes te maken. Met de vele voorbeelden kun je zo aan de slag!

Wat komt in het boek aan bod?

Zo wordt veel aandacht besteed aan het opstellen van je profiel (‘wat schrijf ik wel en wat juist niet?’, ‘hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn profiel graag gelezen wordt’, ‘welke foto’s kan ik er beter wel en juist beter niet bij zetten’), het contactleggen (‘hoe leg ik het eerste contact’, ‘hoe schrijf ik nu een contactverzoek waarop positief gereageerd wordt’, etc.) en natuurlijk worden ook tips gegeven voor die spannende eerste ontmoeting (‘waar spreek je af’, ‘wat trek je juist niet aan en wat wel’, ‘hoe pak je de ontmoeting aan’, ‘waar heb je het wel en juist (nog) niet over’, etc.).

“Zij beschrijft in dit boek weliswaar specifiek hoe je als weduwe of weduwnaar een nieuwe partner kunt vinden, doch de vele voorbeelden en tips zijn voor alle singles uitstekend toepasbaar.”

“Het is een fraai vormgegeven boek, telt 144 pagina’s en bevat 60 illustraties. Door de heldere schrijftrant en de open sfeer is het een toegankelijk boek geworden dat een handig leidraad is voor naast je computer om je door alle stappen van het daten te leiden.”

SPECIALE AANBIEDING

Het boek kost normaal gesproken EUR 16,95 plus verzendkosten (totaal EUR 19,25). Je kunt het boek nu al voor  EUR 10,00 (!) ontvangen en wij nemen de verzendkosten (binnen Nederland) voor onze rekening. Totaalbedrag is dus nu slechts EUR 10,00 inclusief verzendkosten! Je krijgt er gratis het abonnement op de nieuwsbrief van Denise bij, waarmee je regelmatig aanvullende date-tips en nieuwtjes in je mailbox ontvangt.

Voor verzending naar België zijn de verzendkosten hoger. Het tarief voor het boek inclusief verzendkosten bedraagt daardoor EUR 20,00 (kies de juiste link!).

Ja, stuur mij het boek (in Nederland)
Ja, stuur mij het boek (in België)

Ervaringen van anderen:

Vooral je tips voor de eerste ontmoeting kwamen me goed van pas en zorgden dat ik relaxter erheen ging. En wat denk je: ik heb een afspraak voor een vervolg! Dankjewel, ik zal je boek natuurlijk ook aan vriendinnen aanbevelen.
Lucy (58)
Het boek leest lekker en de voorbeelden die je geeft zijn erg handig.
Eerlijk gezegd heb ik er een paar gepikt om als basis te gebruiken voor mijn eigen profiel, maar dat zul je vast niet erg vinden.
Erik (39)
Eerst dacht ik ‘Wat moet ik met een boek voor een weduwe?, maar eigenlijk is het gewoon een instructieboek voor het internetdaten. Dat volg ik nu en ik voel me er veel beter bij. Met betere foto’s bij mijn profiel en het uitzoeken van andere deelnemers heb ik veel meer contacten.
Peggy (31)