Deze dagen nodigen uit om tijdens een verfrissende natuurwandeling alle muizenissen in je hoofd te ordenen en op te ruimen. Dat is fijn en gezond. Daar geloof ik in ieder geval in.

Of jij ook gelooft dat dat goed voor je is, is persoonlijk. En gelukkig ook niet voor iedereen hetzelfde, want dat maakt het leven boeiend en gevarieerd. Daardoor doet ieder zijn of haar eigen ding, voeren we mooie gesprekken met elkaar, waarin we delen wat de invalshoek van de een en de ander is.

Met respect en interesse luisteren naar wat je gesprekspartner bezighoudt, waar die in gelooft en wat die zich als doel heeft gesteld, kan je inspireren, uitdagen, inzichten laten opdoen, motiveren tot acties en nog veel meer.

 

Ik geloof dat….

Ik geloof bijvoorbeeld dat ik tot veel in staat ben als ik alles wat ik al die jaren heb geleerd in mijn eigen mix samenbreng én als ik het met hart en ziel voel en doe. En dat geloof heeft me in mijn leven al ver gebracht. Door de (vele) jaren heen heb ik ontdekt en geleerd, ben ik gevallen en weer opgestaan, heb ik gewankeld en ben ik weer stevig komen te staan, koos ik soms voor ‘zelf-doen’ en ‘zelf-ontwikkelen’ en ontdekte ik de meerwaarde van ‘samen’ en vond ik daarin de balans waarbij ik me goed voel en tot mijn recht kom. Hard werken betekent inmiddels niet altijd meer veel uren maken, maar wel inzet, betrokkenheid en bezieling. En dan straalt het geloof van me af, twinkelen mijn ogen en kom ik vol vuur tot de prachtige resultaten die ik beoogde.

 

Wat geloof jij?

In de coachingsgesprekken die ik met singles heb, gaat het vaak over hun geloof. Wat houdt jou bezig? Waar ga jij voor en wanneer haak je af? Wanneer ziet een ander dat ‘heilige’ vuur in je waardoor jij in beweging komt? Wat laat jij dan zien? Hoe laat je dat voelen aan een ander? En welk geloof wil jij voelen van de partner die je naast je wilt? Belangrijke vragen. Nog belangrijker zijn de antwoorden. Die bepalen namelijk de invulling van jouw specifieke aanpak van het daten.

Daardoor kun jij tijdens het daten laten zien wat jou uniek maakt. Wat jou anders laat zijn dan anderen. Waardoor jij zijn of haar aandacht verdient. Waarom jij de leukste, liefste, meest boeiende partner bent die hij of zij zich kan wensen.

 

Als jij gelooft

Als jij gelooft in die versie van jezelf, ga jij binnenkort echt je partner vinden. Als je er bijna in gelooft ook, hoewel je dan beter eerst nog een keer met mij aan de slag kunt gaan om ook dat laatste restje geloof te vergaren. Want dat brengt je in één keer stappen verder. Of zoals één van de deelnemers aan mijn coachingsprogramma deze week heeft ervaren: ‘jouw advies om die tweede date toch aan te gaan, was zeer de moeite waard; de tweede date was verrassend anders’. En deze dagen zei iemand die een live-coachingsgesprek bij me op kantoor had: ‘verrassend dat je binnen een half uur de vinger op de zere plekken had gelegd en we diep in gesprek waren om dat aan te pakken’.

Wil je ontdekken wat jouw specifieke aanpak van het daten zou moeten zijn om De Ware nu tegen te komen? Spreek dan een gratis strategie-gesprek met me af en we bepalen samen jouw succes-route.